У Китаї презентували нове купе BMW M240i 2025 року

У Китаї презентували нове купе BMW M240i 2025 року

01 вересня 2024
0

На Міжнародному автосалоні в Ченду 2024 року було представлено нове купе BMW M240i з офіційною ціною 59 000 доларів. Новий автомобіль стандартно поставляється зі спортивним пакетом M, оновленим дизайном і комплектацією салону.

Спортивний пакет M охоплює великий повітрозабірник під передньою частиною автомобіля, бічні спідниці, спойлер на задніх дверях і дифузор ззаду. Модель M240i отримала ексклюзивні декоративні деталі, такі як чорна кромка спойлера, що оточує нижню частину передньої частини автомобіля, чорні глянцеві декоративні планки на повітрозабірниках по обидва боки, чорний задній спойлер M і чорний корпус дзеркал заднього виду.

У салоні нове купе BMW 2 Серії повністю повторює новий BMW M2. Воно оснащене двоекранним компонуванням, що складається з 12,3-дюймового РК-дисплея приладів і 14,9-дюймового центрального екрану управління, який працює під управлінням операційної системи BMW 8.5 і підтримує голосове керування кліматом, підігрівом сидінь і рульового колеса.

Додано навколишнє освітлення на центральній консолі. У стандартну комплектацію нового автомобіля входить шкіряне багатофункціональне рульове колесо М з плоскою нижньою частиною і червоною центральною позначкою. Машина отримала чорні спортивні сидіння M Performtex у стандартній комплектації. На вибір доступні чорні, коньячні та червоні сидіння із синтетичної шкіри Sensatec і шкіряні сидіння Vernasca.

Новий BMW M240i оснащений рядним шестициліндровим двигуном 3,0 л з максимальною потужністю 275 кВт у поєднанні з 8-ступінчастою коробкою передач і повним приводом, спортивним диференціалом M, спортивною підвіскою і супортами M Performance.

Джерело: iXBT.com
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація