В липні Chery E5 з'явиться в Україні

12 липня 2012
10

Довгоочікувана рестайлінгова модель, дебют якої відбувся в травні на Sia-2012, з'явиться в Україні в другій половині липня. Ціна автомобіля – 92960 гривень і замовити новинку можна вже зараз. Chery E5 (Чері І5) – передньопривідний п'ятимісцевий седан класу C. Е5 в модельному ряді Чері замінить Chery Elara. Рестайлінгова версія отримала нові радіаторні грати сучасніших контурів, змінилася форма фар головного світла, багажник, оптика задніх ліхтарів стала ще досконалою.

У просторому салоні не можна не звернути увагу на передню панель, матеріали для якої виготовляють провідні виробники, які отримали визнання у всьому світі. E5 є результатом багатолітніх незалежних досліджень у сфері найсучасніших технологій

E5 поставлятиметься до України з новим економічнішим двигуном ACTECO об'ємом 1,5 л, який відповідає стандарту Євро-4, потужністю 109 л. с., з моментом, що крутить, в 140 Нм – при цьому, зменшивши об'єм, удалося зберегти і поліпшити динамічні характеристики автомобіля. Chery E5 оснащена незалежною підвіскою багатоважеля Мcpherson, адаптованою до стандартів цього класу автомобілів, системами активної і пасивної безпеки ABS + EBD. Одна з конструктивних особливостей автомобіля Chery E5 – структура пасажирського осередку салону, яке ще називають «осередок безпеки», і комбінація таких систем активної і пасивної безпеки, як антиблокувальна система гальм (ABS) і система електронного розподілу гальмівного зусилля (EBD), дискові гальма на передній і задній осях і, звичайно ж, подушки безпеки. Це все сприяло тому, що серед інших азіатських автовиробників ця модель Чері отримала кращу оцінку на краш-тестах, С-ncap, що проводяться, – при тесті на фронтальне зіткнення.

Е5 – автомобіль для тих, хто стежить за тенденціями моди в автомобілебудуванні і не хоче бути схожим на інших, цінує свободу і несподівані рішення. Це автомобіль, скроєний за законами високого автомобільного жанру: строгий і елегантний європейський стиль, модний і по-справжньому розкішний дизайн інтер'єру.

За детальною інформацією звертайтесь до консультантів автосалону,тел..(044)507-13-05

«Автоцентр на Борщагівці» «Автоцентр на Борщагівці»

«Автоцентр на Борщагівці» - офіційний дилер автомобілів KIA в Київській області. Автосалон площею 715 кв. м представляє повністю наявний модельний ряд бренду KIA.

перейти на сторінку компанії
Джерело: InfoCar

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
1,2,3...  

Может в такси кто то возьмет

ВІДПОВІСТИ  
Kupa  

"Е5 - автомобіль для тих, хто стежить за тенденціями моди" получиться модный таксист

ВІДПОВІСТИ  
Васек  

Гавно ваш чери, хоть трите каменты хоть нет

ВІДПОВІСТИ  
Гість  

За 25.0000 грн это гавно.а за 95.284 грн это супер!

ВІДПОВІСТИ  
Гость  

скупой - дважды платит, а при покупке китайских авто скупой - платит четырежди ? почему-то практичные немцы не покупают и даже поляки боятся покупать ?

ВІДПОВІСТИ  
афтар  

даже китайцы покупают фольксваген и тд китайской сборки, но разница в том что контроль нормальный и качеств выше чем их сородичей чері гелі і ведро

ВІДПОВІСТИ  
КОКО  

Если у вас есть деньги, почему бы не купить фольксваген?но про ведро не надо!Не говорите. то .что вы не знаете

ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 2
антон 254  

Я поражаюсь как некоторые размышляют, хотите фольца так покупайте! только учтите что на сто вы будите чаще меня заежать, да да, ибо немцы щас полное Г. делают, им выгоднее доить вас на обслуге чем зарабатывать самом авто. про подвески вообще молчу, ХЛАМ одноразовый

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація