В МВС розповіли, чи можуть окупанти «зламати» камери автофіксації та вкрасти дані

В МВС розповіли, чи можуть окупанти «зламати» камери автофіксації та вкрасти дані

15 травня 2022
2

Уся інформація на камерах автоматичної фіксації порушень Правил дорожнього руху надійно захищена. Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ України Євгеній Єнін у прямому ефірі всеукраїнського телемарафону.

За його словами, наразі спостерігається певне збільшення ДТП. Тому з понеділка, 16 травня, в Україні запрацюють камери автоматичної фіксації порушень Правил дорожнього руху. На дорогах також збільшиться кількість патрулів. Загалом запрацює 128 камер у 20 містах України.

Є.Єнін наголосив, що інформація, яку фіксують камери автоматичної фіксації порушень ПДР, надійно захищена.

«З початку широкомасштабної агресії рф проти України жоден реєстр чи база даних, якою володіє МВС або підконтрольні йому центральні органи виконавчої влади, жоден документ не потрапив до рук ворога. Всі камери автоматичної фіксації порушень ПДР так само працюють в режимі, що забезпечує конфіденційність передачі даних», - зазначив він.

Джерело: MMR

Обговорення новини

vitaliy_r2  

Белошицкий подаст в отставку за то что публично врал?

+1ВІДПОВІСТИ  
deavy  

Невероятно сложно в это поверить. У нас полицейские переходят на сторону врага, и это не единичные случаи. И эти люди могут обладать доступом к системам. Так что это не такая уж и невероятная история.

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація