В Німеччині назвали найпопулярніші вживані кросовери

В Німеччині назвали найпопулярніші вживані кросовери

19 січня 2023
0

Німецький сайт Autoscout24.de провів опитування серед автомобілістів Німеччини, в ході якого склав список із п'яти найбільш затребуваних кросоверів на місцевому вторинному ринку.

Виявилось, що німці беззастережно підтримують власні марки. При цьому вартість старих машин німецьких брендів досить висока навіть для європейців. У лідерах рейтингу очікувано виявилися головні автовиробники Німеччини: Volkswagen, Audi та BMW.

Найпопулярнішим кросовером у німців є Volkswagen Tiguan. Середня вартість уживаної моделі в Німеччині складає 32 090 євро. Слідом розташувався Audi Q5, який в середньому можна придбати на домашньому ринку за 44682 євро. Примітно, що Тигуан за минулий рік подорожчав у Німеччині на 5 відсотків, тоді як Q5 додала 11.

Три місця, що залишилися, зайняли кросовери BMW. Трійку лідерів замкнула модель X5, яку оцінюють у 55 427 євро. Далі йдуть X3 і X1, які на домашньому ринку в середньому можна купити за 36 216 та 28 129 євро. Якщо X5 у 2022 році подорожчав на 26 відсотків, то найменші моделі баварської марки навіть трохи подешевшали.

Джерело: 24tv.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація