В Одесі суд призначив рік умовно палію автівки військового

В Одесі суд призначив рік умовно палію автівки військового

26 вересня 2024
0

Київський районний суд Одеси призначив хлопцю рік випробувальних робіт за спалення автівки військового. Підпалювач має статус дитини, що постраждала внаслідок бойових дій і збройної агресії РФ, а його батько - учасник бойових дій. Про це йдеться у вироку Київського райсуду Одеси від 20 вересня.

Зазначається, що 24 липня 2024 року хлопець зі спільником, чия особа наразі не встановлена, підпалив автівку військових після погодження з невстановленим куратором, який пообіцяв їм гроші за скоєння злочину. Відеозвіт про скоєне він зі спільником відправив замовнику.

В матеріалах справи зазначається, що підпалювач має статус дитини, що постраждала внаслідок воєнних дій і збройної агресії РФ, а його батько - учасник бойових дій. Зазначається, що хлопець сприяв розкриттю злочину та придбав у потерпілого згорілий автомобіль, а також зробив грошову пожертву ЗСУ.

З огляду на співпрацю зі слідством та каяття у скоєному хлопцю скасували покарання у вигляді ув'язнення на 5 років, замінивши його на випробувальний строк терміном на рік.

Хлопець має періодично з'являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, а також повідомляти про зміну місця проживання, роботи або навчання. Також хлопець сплатив понад 15 тисяч гривень за проведення експертизи.

Джерело: NV.UA
Фото: Viktoriia Kovach

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація