В офісі ОККО у Львові проходить виставка полегшених анатомічних бронежилетів для жінок-бійчинь

В офісі ОККО у Львові проходить виставка полегшених анатомічних бронежилетів для жінок-бійчинь

30 листопада 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

В холі центрального офісу компанії ОККО у Львові (вул. Героїв УПА, 72) з 27 листопада по 8 грудня включно проходить незвичайна виставка. На ній представлені тестові моделі бронежилетів, спеціально розроблені під особливості жіночого тіла. Вхід на виставку вільний і відкритий для всіх охочих.

На передовій на рівні з чоловіками нашу землю боронять близько 5 тисяч жінок, яким потрібні жилети, що підходили б анатомічно і за вагою. Щоб привернути увагу суспільства до потреб армії в анатомічних бронежилетах для жінок, було запущено проєкт «Їй потрібна броня» - проєкт компанії «Українська броня» і бренду вишитого одягу SVARGA, до якого долучилася і компанія ОККО. Мережа, придбала на благодійному аукціоні 10 тестових взірців жіночих бронежилетів і спрямувала на виготовлення полегшеної, адаптованої до жіночого тіла броньованої амуніції, 500 000 грн. Це стало логічним продовженням підтримки компанією ЗСУ: розвідкомплексами, зброєю, пальним тощо. Загальний розмір допомоги ОККО на відбудову країни і допомогу ЗСУ станом на жовтень 2023 р. склав 1,3 млрд грн.

На виставці, яку можуть вільно відвідати всі охочі з 9 ранку до 18.00 (в тому числі по суботах та неділях), можна побачити 10 зразків жіночих бронежилетів. Кожен з них прикрашений вишивкою від бренду вишитого одягу Svarga з традиційним орнаментом різних регіонів України - Волині, Сіверщини, Таврії, Запоріжжя, Причорномор'я, Донщини, Гуцульщини, Закарпаття, Слобожанщини, Буковини.

У фотосесії для проєкту «Їй потрібна броня» у вишиванках та бронежилетах знялися відомі громадські діячки та військовослужбовиці, військові медикині. Серед них, зокрема, засновниця руху «Птахи», що допомагає військовим, Тата Кеплер, військовослужбовиця та парамедикиня Юлія Паєвська («Тайра»), бійчиня полку «Азов» Світлана Ворова.

Вишиванку ще називають «духовною бронею». А вишиванка на бронежилеті - це поєднання фізичного захисту з духовним та потужна підтримка для наших воїнів і вшанування історії українського народу.

Джерело: ОККО

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація