В офісі збанкрутілого Fisker знайшли загадкові концеп-кари

В офісі збанкрутілого Fisker знайшли загадкові концеп-кари

08 жовтня 2024
0

Відомий автовиробник Fisker все-таки банкрут і після оголошення цієї процедури залишив орендоване під штаб-квартиру приміщення у повному безладі. З поміж покинутого виявилися й глиняні моделі майбутньої авторозкоші.

Про безлад в офісних приміщеннях Fisker першим сповістив орендодавець, оскільки серед покинутого виявилося багато чого, що належить до категорії небезпечних відходів.

Однак експертів куди більше зацікавило повідомлення про те, що в просторих залах, лабораторіях стояли, як пише The Autopian, повнорозмірні глиняні моделі, автомобільне обладнання та батареї для електромобілів.

Тут багато чого незрозуміло з покинутим майном, оскільки навіть юристи не можуть зрозуміти, а кому ж воно все-таки належить. За деякими документами, Fisker продав деякі активи на місці аукціонному дому під назвою Heritage Global Partners. Однак незрозуміло, що саме і тепер ніхто не знає, кому належить залишене.

У будь-якому разі проблема розпочинається в орендодавця, який «тепер стикається з витратами на очищення в десятки тисяч доларів, ремонт пошкоджень і, вочевидь, вивезення небезпечних відходів».

На фото видно безлад, розкидані стільці, столи, техніка та документація. Є також велика металева рама, зібрана з того, що здається екструзією алюмінію, а також повномасштабна модель салону автомобіля.

Fisker також залишив дві повнорозмірні глиняні моделі. Одна погано оброблена модель є пікапом, а інша має форму елегантного автомобіля, схожого на купе.

І хоча представники Fisker запевняли, що згаданий Heritage Global Partners «прибере усе» до 27 вересня і «будівля буде очищена настільки ретельно, наскільки це можливо», нічого подібного не сталося.

Щоправда, якісь люди приїздили приміщення без охорони й виносили речі, майно з офісу та складу й завантажували автомобілі й вивозив, але «ніхто не записував те, що було вивезено і скільки».

Невідомі люди «розкидали сміття скрізь, брали інструменти, комп'ютери, автомобільні деталі тощо, а потім поверталися за іншим вантажем».

Від таких візитів в колишні офісні приміщення Fisker безладу додалося. Звісно, хімічні речовини та батареї до електромобілів ніхто не забирав - токсично й дуже важко.

Джерело: 24tv.ua
Фото: TechCrunch

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація