В південно-східній Азії зробили копію Pagani Huayra на базі Daewoo Espero

В південно-східній Азії зробили копію Pagani Huayra на базі Daewoo Espero

15 січня 2024
0

У В'єтнамі зробили копію Pagani Huayra на основі Daewoo Espero. Блогер і засновник YouTube-каналу NHET TV оголосив про завершення проекту репліки італійського гіперкара. На весь процес пішло близько 500 днів, і результат вражає: і формами, і кінематикою дверей, і характерними деталями екстер'єру в'єтнамська саморобка нагадує оригінал! Майстру вдалося відтворити надскладні кузовні панелі і навіть розмістити двигун у базі.

Начинкою для «гіперкара» поділилася стара Daewoo Espero: у неї запозичили архаїчний 1,5-літровий мотор, гальмівну систему і деякі інші компоненти. Базова Pagani Huayra Pagani Huayra - дуже харизматичний автомобіль, тому більшість елементів довелося виготовляти вручну. В'єтнамські умільці підійшли до справи ґрунтовно, озброївшись 3D-моделлю, а потім створили повнорозмірний глиняний макет.

Деталі кузова виготовлені на замовлення зі склопластику, а основою саморобного автомобіля став сталевий трубчастий каркас. Попри обмежений бюджет, азійським конструкторам вистачило ресурсів і на інтер'єр: у репліки схоже кермо, аналогічно оформлені повітропроводи, панель приладів і навіть важіль механічної коробки передач. Втім, якість виконання залишає бажати кращого.

Для YouTube-каналу NHET TV проєкт Pagani Huayra можна вважати найвдалішим, а раніше в'єтнамські майстри намагалися скопіювати Lamborghini Aventador, Bugatti Chiron та La Ferrari. У всіх випадках імениті гіперкари створювали на агрегатах бюджетних машин з використанням підручних матеріалів.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація