В рамках мілітарної ініціативи «Сталевий Фронт» наші захисники отримують швидкісні «баггі»

В рамках мілітарної ініціативи «Сталевий Фронт» наші захисники отримують швидкісні «баггі»

08 серпня 2024
0

Сьогодні на передовій дуже необхідні легкі та швидкісні транспортні засоби типу баггі. Днями одна така машина вартістю 1,2 млн грн. була передана бійцям 15-ї бригади Нацнвардії.

Цей мотовсюдихід Can-Am Max XT був закуплений у рамках мілітарної ініціативи «Сталевий фронт Ріната Ахметова», завдяки якій наші захисники вже отримали близько 150 подібних транспортних засобів. Нещодавно було відправлено чергову партію з 24 од. А всього було передано різної техніки та обладнання, у тому числі дрони та тепловізори, а також захисної амуніції на загальну суму понад 3,4 млрд. грн.

Мотовсюдихід Can-Am Max XT розрахований на перевезення чотирьох людей. При спорядженій масі 875 кг його вантажопідйомність становить 580 кг. Машина укомлектована 2-циліндровим 976-кубовим двигуном Rotax потужністю 100 к.с. Можна вибрати один із трьох режимів руху: Eco, Normal або спорт.

У комплектацію входять електричний підсилювач керма, спортивні амортизатори, система автоматичного блокування переднього диференціала, а також лебідка на 2041 кг.

Джерело: Авто Центр
Фото: Метінвест

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація