У Росії збираються відновлювати вживані запчастини

У Росії збираються відновлювати вживані запчастини

24 лютого 2023
2

У Росії хочуть створити індустрію масового відновлення та використання вживаних автозапчастин. Через санкції виробництво нових деталей дуже ускладнене. Про це розповіли на сайті «Известия».

Депутати наголосили, що через економічні санкції багато автомобілів у країні можуть залишитися без запчастин. Саме тому росіяни хочуть зайнятися відновленням секонд-хенду. У Держдумі зазначили, що багато зарубіжних країн практикують відновлення та використання автокомпонентів.

Депутати в РФ також пропонують ухвалити закон про порядок утилізації автомобілів з повторним використанням запчастин. При цьому національних та іноземних автовиробників на території РФ зобов'яжуть займатися відновленням комплектуючих.

Усім виробникам авто доведеться розкривати сервісну і технічну документацію щодо автомобілів. Крім цього в Росії хочуть створити центр, який буде об'єднувати відновників уживаних запчастин.

Схожу ініціативу депутати пропонували близько року тому. Проте тоді її не було затверджено.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Andriy86  

Це і є те саме вставання з колін?

+2-17ВІДПОВІСТИ  
Fighting Falcon  

На фото обличчя типове для російської національності. Не знав, що росіяни так сильно асимілювалися з чорношкірими представниками людства)).

+8ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація