У США представлена «поліцейська» Tesla Model Y

У США представлена «поліцейська» Tesla Model Y

27 червня 2023
0

Деякі поліцейські управління у минулому заявляли, що запас ходу електромобілів є одним із головних факторів, які не дозволяють повністю перейти на них. Тепер одна американська компанія пропонує готове рішення для поліції на базі Tesla Model Y. Компанія носить назву «Model PD», і її перший автомобіль отримав таку ж назву.

Model PD не просто пофарбований як поліцейська машина. Він оснащений іншими бамперами, заднім рядом, відокремленим від водія, сталевими колесами, поліцейськими шинами Goodyear та вбудованим поліцейським освітленням. Модель PD навіть відмовилася від скляного даху на користь версії із вуглецевого волокна. Також вона оснащена іншими фарами та обладнанням для забезпечення безпеки.

Інтер'єр додатково модифікований для збільшення довговічності за рахунок покращеного оздоблення та жорсткішої підлоги. Model PD навіть отримала нову інформаційно-розважальну систему, щоб вона могла перемикатися між рідною системою Tesla та версією на базі Windows. Додавання поворотної клавіатури дозволяє використовувати її передньому пасажиру.

Model PD планує продавати машини безпосередньо відділам по всій країні та вже має кілька замовлень. Ціна не повідомляється, проте очевидно, що вона буде вищою, ніж у порівнянного бензинового поліцейського автомобіля.

Компанія «Model PD» також повідомляє, що вона планує переробити Cybertruck для поліції. Компанія розглядала Rivian та інші електромобілі, але вважає, що Tesla найкраще підходить для цих цілей.

Джерело: Day.Az
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація