В Туреччині показали нове покоління броньовиків Kirpi

В Туреччині показали нове покоління броньовиків Kirpi

29 липня 2023
0

На виставці озброєнь IDEF 2023 в Стамбулі представили нове покоління БТР Kirpi II. Про це повідомляє Army Recognition.

В Туреччині показали Kirpi у рятувальній версії. Машина оснащена незалежною системою підвіски 4х4 й осями ISAS 4500. Вона розроблена для покращення зчеплення та комфорту екіпажа. Також машина має блокування диференціала на задній та передній осях.

Особливістю Kirpi II є нова кабіна, яка виготовлена у вигляді монокока. Всередині встановлені крісла, які поглинають удари, окрім цього в машині встановили люк для аварійного виходу. Все це має покращити виживаність екіпажа та десанту всередині.

Захист Kirpi відповідає стандартам STANAG 4569, що означає захист від мін та саморобних вибухових пристроїв. Днище броньовика виготовлено у V-подібній формі. Окрім цього в машину можна встановити систему захисту від хімічної та ядерної зброї, автоматичну систему пожежогасіння, димову завісу та систему виявлення цілей.

Також виробник створив версію робота-розвідника та машину для розмінування. Двигун - V6 на 375 кінських сил з широким діапазоном максимального крутного моменту від 800 до 2000 обертів на хвилину.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація