В Україні почалися продажі SKODA Fabia нового покоління

В Україні почалися продажі SKODA Fabia нового покоління

17 лютого 2022
3
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

В Україні почалися продажі Skoda Fabia нового покоління. Вперше Fabia базується на платформі MQB-A0 від Volkswagen Group, що дозволяє їй бути не тільки наймісткішим автомобілем у своєму сегменті, але й пропонувати покращені функції комфорту та безліч нових систем безпеки та допомоги водієві. Таким чином, в останній версії Fabia є все необхідне для розвитку успіху своїх попередників. З моменту дебюту в 1999 році SKODA поставила клієнтам понад 4,5 млн Fabia, що зробило цю модель другим бестселером бренду після OCTAVIA.

Нова SKODA Fabia відрізняється емоційним дизайном та динамічними лініями кузова. Вперше в основі моделі лежить платформа MQB-A0 від Volkswagen Group, яка забезпечила автомобілю покращені характеристики безпеки та комфорту. При довжині 4108 мм модель нового покоління вперше перевищує 4-метрову позначку, а при ширині 1780 мм вона пропонує навіть більше місця, ніж її попередниця. Багажник, який у третього покоління вже був найбільшим у класі, збільшився на 50 л і становить 380 л.

В Україні автомобіль вже доступний з двигуном 1,0 MPI 59 кВт (80 к.с.) з 5-ступінчастою МКПП та заявленою витратою 4,5 л на 100 км у змішаному циклі. Fabia може похвалитися коефіцієнтом аеродинамічного опору (CD) 0,28, що є рекордом у сегменті компактних автомобілів. Fabia четвертого покоління також пропонує низку систем допомоги водієві, які раніше були зарезервовані для автомобілів вищого класу. В Україні нова SKODA Fabia пропонується у комплектаціях ACTIVE, AMBITION та STYLE за ціною від 421 962 грн*.

SKODA Fabia випускається на тій самій виробничій лінії, що моделі SCALA та KAMIQ. Перед запуском виробництва чеський автовиробник модернізував складальну лінію, а також пресовий та зварювальний цехи. Численні складні етапи виробництва, які потребують фізичних зусиль, тепер виконуються роботами, що дозволило досягти високого рівня автоматизації виробничих процесів.

FABIA першого покоління, випущена на ринок у 1999 році, була одним з найуспішніших автомобілів компактного класу - було продано понад 1,7 млн одиниць. Продажі моделі другого покоління, випущеної у 2007 році, також перевищили позначку 1,7 млн одиниць. Загалом, з урахуванням третього покоління, яке дебютувало у 2014 році, клієнтам по всьому світу було поставлено понад 4,5 млн SKODA Fabia.

Ближайший дилерский центр Skoda

Джерело: Єврокар

Обговорення новини

Igor8812  

Без автомата тачка чисто для автопарка большых компаний

+3ВІДПОВІСТИ  
modder  

1.0 MPI это какое-то издевательство. Ему же плохо будет.

+2-1ВІДПОВІСТИ  
Ябадабаду  

modder, да ладно, для размеренной езды по городу не фонтан, но терпимо.

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація