В Україні продають ексклюзивний RAM 1500 Limited Crew Cab 4x4 - справжній S-Клас серед пікапів

20 травня 2021
1
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Автосалон Next Car, який торгує в Україні екзотичними автомобілями, виставив на продаж один з найрозкішніших пікапів у світі - RAM 1500 Limited Crew Cab 4x4. Машину ексклюзивно доставили зі США, новою, без пробігу.

Повнорозмірний RAM 1500 (автомобіль просто величезний - його довжина сягає майже 6 метрів) випускається з 2018 року, але даний екземпляр було вироблено у 2021 році. Такий Рем пропонується виробником в декількох кузовних версіях та комплектаціях, в даному ж випадку йдеться про топовий, 5-місний варіант (Crew Cab) у фул-виконанні Limited – справжній Мерседес S-Клас серед пікапів!

Зовні RAM 1500 Limited Crew Cab 4x4 примітний масивною радіаторною решіткою з гофрованою сіткою, хром-пакетом, адаптивними фарами, електричними підніжками. Всередині машина вражає не менше – присутні акценти з натурального дерева, встановлені шкіряні ковшоподібні сидіння, а на передній панелі красується інформаційно-розважальна система Uconnect 4C з масивним 12-дюймовим сенсорним екраном та навігацією. Також на борту є проєкційний екран і преміальна 900-ватна акустика Harman Kardon з 19 динаміками.

Під капотом авто – 5,7-літровий HEMI V8, доповнений 48-вольтовою системою «м'який гібрид», яку RAM називає eTorque. Агрегат видає 395 к.с. потужності та 556 Нм крутного моменту, працює він в парі із 8-ступіневою АКПП. Привід – повний.

Серед інших особливостей пікапа – пневмопідвіска (регулює дорожній просвіт, полегшує доступ в салон водієві та пасажирам, а також покращує аеродинаміку та заощаджує паливо на швидкості), система керування заднім ходом для причепа, функція виявлення пішоходів, 10 різних роз'ємів для підключення гаджетів, підстаканники для водія та всіх пасажирів, ін.

Купити RAM 1500 Limited Crew Cab 4x4 можна за 99 500 доларів (82 231 евро). За більш детальною інформацією звертайтеся в автосалон Next Car.

NEXT CAR NEXT CAR

Автосалон «NEXT CAR» представляє на ринку України широкий асортимент автомобілів виробництва Європи, США.

перейти на сторінку компанії
Джерело: NEXT CAR

Обговорення новини

Ильяс Минебаев  

купить не проблема, а как прокормить этого красавца?

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація