В Україні стартували продажі нового Nissan X-Trail

В Україні стартували продажі нового Nissan X-Trail

15 грудня 2022
37
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Новий Nissan X-Trail четвертого покоління доступний в Україні. Вже оголошена вартість моделі: кросовер буде доступний за ціною від 1193000 гривень. Інформація про новинку з'явилася на офіційному сайті Nissan в Україні.

Новий Nissan X-Trail кардинально змінився зовні. У його дизайні переважають грані, а передня оптика стала «двоповерховою» та діодною вже в базовому варіанті. У салоні в дорожчих версіях з'явилися віртуальна панель приладів і 12,3-дюймовий тачскрин.

Кросовер Nissan X-Trail в Україні запропоновано у виконанні на 5-ть і 7-м місць. Початковий варіант із бензиновим 1,5-літровим турбомотором на 163 к.с. буде виключно передньопривідним, а ось гібрид Nissan X-Trail e-Power вартістю від 1444600 гривень можна вибрати з переднім приводом (204 к.с.) або повним (213 к.с.). До речі, версія e-Power дуже економічна - витрачає 5,5 л/100 км у змішаному циклі.

Базова комплектація Nissan X-Trail 2022 модельного рокурозширена й тепер включає діодні фари, 18-дюймові диски, запуск із кнопки, кондиціонер парктронік, датчики дощу та світла. Також обов'язковими для всіх X-Trail є адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного гальмування, контролю «сліпих» зон, утримання в смузі та стеження за втомою водія.

«Середній» варіант N-Connecta (від 1399710 гривень) додає тризонний клімат-контроль, камери кругового огляду, підігрів сидінь і керма. У топовій комплектації Tekna+ (від 1679200 гривень) салон оздоблений шкірою, передбачені проєкція на лобове скло, 19-дюймові диски, акустика Bose, електропривід сидінь і дверей багажника.

Дізнатися більш детальну інформацію про новинку, а також ознайомитись з всіма цінами та комплектаціями можна на сторінці моделі в нашому каталозі.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Andriy86  

Коли бачу на дорозі офіційний европейський x-trail , а не Rogue, мені стає аж цікаво подивитись на людину за кермом? Хто ця унікальна особа!

+4-8ВІДПОВІСТИ  
Ford_V8  

Andriy86, Ну у Роуга немає дизеля, наприклад...

+3ВІДПОВІСТИ  
Eone  

Andriy86, В чому полягає ця 'унікальність" ?

+3ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 10
tyrameb  

Цена конечно...
Успехов с продажами.

+5ВІДПОВІСТИ  
Andriy86  

tyrameb, а що не так з вартістю? 29$ непогана база с адаптивним круїзом , діодними фарами, сліпими зонами; 35$ добре оснащений середнячок з кліматом, підігрівами і камерами 360; 36$ вже гібрид; 42$ жирний топ. Для цілком нового авто, для старту продажів норм.

+5-4ВІДПОВІСТИ  
oleksii2022  

Andriy86 tyrameb Не всі хочуть їздити на Американських битках. Дехто готовий купувати нове і користуватися новим. І повірте, новий автомобіль вартує своїх грошей. Плюс офіційна гарантія та безпроблемність експлуатації

+7ВІДПОВІСТИ  
Andriy86  

oleksii2022, як власник одної старої американьскої відбивної і одного офіційного авто, на якому безкоштовна по гарантї вже замінили деталей десь так на 2000$, можу зрозуміти обидва табори. Просто навала рогів так же як и фюженів з мустангами за 5 копійок знецінюють ці авто і вже морально важче віддати за них повну вартість.

+5-3ВІДПОВІСТИ  
Eone  

Andriy86, це може стосуватись не лише хтрейла, а будь-якого авто після початку епох євроблях і битків. Але у хтрейла є перевага - це саме "x-trail", а не "rouge". Можна відрізнити технічно і морально якщо є бажання)

+3ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 4
forgiven  

Гарне авто...Правда за не дуже зрозумілу ціну...Хоча Мазда СХ-5, як і «німці» цього класу( той ж Тігуан) коштують не дешевше...Ще і з таким переліком лакшері-ассортименту додаткового обладнання... Їздив поки що тільки на «битку» Рог з «гамерицького краю»...Перші враження-не дуже... Трохи якась «дерев'яна» підвіска, не надто чітке рульове...Хоча я, вже може, занадто прискіпливо відношусь до авто бюджетного класу, несвідомо порівнюючи його вже зі своєю БМВ Х3... Хоча може якраз «євро»Х-трейл буде мати більш «європейські» налаштування підвіски і рульового...

+2ВІДПОВІСТИ  
Eone  

forgiven, мені здається його основна фішка і перевага перед тими, що ви назвали може буде в його інноваціях, а саме в e-power. Але цінник зависокий на "людську" комплектацію. ..на жаль

ВІДПОВІСТИ  
Eone  

Цікаво вентиляція сидінь в топі шкірі буде?

ВІДПОВІСТИ  
Andriy86  

Eone, схоже що не буде, в американському конфігураторі не знайшов, тільки підігрів та пам'ять.

+1-3ВІДПОВІСТИ  
Eone  

Andriy86, а смисл тоді шкіряний салон брать за +3000 штуки)))) ржууук

ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 2
Lev Belukh  

Це передній привід, як на мене це для такої тяжкої машини з високим центром тяжіння не дуже. А також турбіна, не завжди все працює норм після значного пробігу

ВІДПОВІСТИ  
Andriy86  

Lev Belukh, ресурс турбіни 200 тис км на ізі, потім реставрація і вперед ще 200 тис. Один з найпростіших агрегатів в автомобілі. Я на свою стару автівку нову турбу купував за 500$, це вартість наступного стандартного ТО з парою невеликих робіт на свіжішій автівці у ОД. Привід у хітрил є і повний. Чому вирішили, що лише передній?

+1-3ВІДПОВІСТИ  
Whiteheaven 70  

А во скоко обойдётся месячный(!!!) объём масла для его коробки ... !?

+1ВІДПОВІСТИ  
Eone  

Whiteheaven 70, в якому смислі? Варіатор нісанів масло жере?

+4ВІДПОВІСТИ  
Whiteheaven 70  

Eone, Или ты не знаешь,шо вариатор нада буквально купать в масле,шоби не понакрывалися все его "эксцентрики" ... !!!??? Не говоря уже за буксировку ... ... !

-1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 2
Jura  

Ціна як завжди залежна від долара та й все, бакс він в африці бакс. Світ хоче заробляти баксом або євро. Вот багато хто каже дорого, удачі. А в далекому 2006 році батько купував новий з салона х-трейл Т30 2.2дизель в не топ комплектації коламбія за 37штук у.е. - нічого незмінилось! Просто нам стало набагато важче заробляти той долар іза космічного курса!

+5ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація