В Україні стартують продажі інтелектуального кросовера HAVAL H6 третього покоління. До 30 червня при попередньому замовленні вигода - 30 000 грн.

07 червня 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

В Україні стартують продажі високотехнологічної новинки HAVAL Н6 третього покоління, інтелектуального SUV, який застосовує систему екстреного гальмування (АЕВ) у всіх сценаріях водіння, ідентифікуючи пішоходів, велосипедистів та перешкоди на перехресті. В офіційній дилерській мережі модель пропонується за ціною від 691 418 грн.*, при цьому при попередньому замовленні новий Н6 можна придбати з вигодою 30 000 грн.**

Втілюючи «Потужний драйв з L2», Н6 третього покоління йде в ногу з часом і відкриває нову автомобільну реальність. На перший план виходить оновлена потужність 2.0.-л. бензинового двигуна (204 к.с. і 320 Нм), свобода руху з інтелектуальним повним приводом 4х4, а також вдосконалений інтелект, який віртуозно реалізує функції автономного водіння рівня L2.

«Н6 третього покоління вражає культурою Hi-tech користувачів по всьому світу. Модель продовжує історію успіху свого попередника, який неодноразово ставав чемпіоном продажів в сегменті SUV на автомобільному ринку Китаю, а також входить в ТОП-10 найбільш продаваних SUV в світі. Окрім відмінної репутації, Н6 третього покоління володіє смарт-конфігурацією, яка вигідно відрізняє модель від попередника, піднімаючи її на рівень вище з точки зору комфорту і безпеки. – розповідає Борис Ткаленко, директор компанії-імпортера автомобілів HAVAL і Great Wall в Україні. Н6 третього покоління – це стрибок у майбутнє автомобілів. Завдяки високій потужності та функціям автономного водіння рівня L2 новий Н6 стане взірцем, на який будуть рівнятися інші.»

Динамічний і спортивний Н6 впевнено рухається до нової ери інтелектуальних позашляховиків. Випромінюючи життєву силу і драйв, модель помітно змінилася зовні, отримавши нову решітку радіатора і виразну LED-оптику матричного типу. Стильні акценти в зовнішньому вигляді моделі встановлюють 19-дюймові колісні диски і елегантна скульптурна бічна лінія, яка підкреслює енергійний характер автомобіля. На борту Н6 Вас чекає футуристичний мінімалізм, який виключає зайві елементи дизайну інтер'єру, але при цьому враховує всі новітні технології для забезпечення комфортної поїздки. Проекційний дисплей W-HUD, бездротова зарядка, 10.25-дюймова цифрова панель приладів, великий 12.3-дюймовий екран мультимедійної системи, а також підтримка Apple Carplay і Android Auto змінює аудіовізуальне сприйняття під час водіння і забезпечує якісно новий рівень інфотейтмента.

Створений на новітній високоінтелектуальної модульній платформі L.E.M.O.N., Н6 нового покоління втілює абсолютно нову концепцію виробництва автомобілів і відрізняється більш високим рівнем безпеки та комфорту, а також покращеною паливною ефективністю.

«Всесторонній захист та рівень автономного водіння L2 перетворюють автомобіль в справжній гаджет. Н6 третього покоління застосовує систему екстреного гальмування (АЕВ) в різних сценаріях водіння, систему контролю дистанції попереду (FCW), систему попередження про зіткнення і перешкоду позаду (RCW). За кермом Н6 Ви зможете перевірити зручність повністю автоматичного паркінгу, відчуєте комфорт в міському трафіку завдяки системі допомоги при русі в заторі, а також під час руху по магістралі, використовуючи інтелектуальний адаптивний круїз-контроль». – коментує Борис Ткаленко

Більше інформації про новий H6 на haval-ukraine.com

* Ціна вказана на модель Н6 третього покоління в комплектації Comfort з 2.0-л. бензиновим двигуном, переднім приводом і 7DCT. Ціна вказана станом на 01.06.2021 року. Актуальну ціну уточнюйте у менеджерів в автосалоні HAVAL.

** Під вигодою 30 000 грн. мається на увазі різниця в розмірі 30 000 грн. між регулярною ціною на модель HAVAL H6 нового покоління, яка встановлена на день придбання автомобіля, і спеціальної ціною на модель HAVAL H6 нового покоління, яка діє за умови попереднього замовлення автомобіля у виробництві і здійснення передоплати в розмірі від 30% вартості автомобіля. Термін поставки автомобіля становить до 120 днів. Пропозиція діє з 01.03. по 30.06.2021 року в офіційній дилерській мережі HAVAL. Перелік і контакти дилерських центрів HAVAL Ви знайдете за посиланням. Деталі пропозиції уточнюйте у менеджерів в автосалоні.

Отримуйте більше інформації про Акції та Знижки на Автомобілі та Сервіс на Telegram-каналі і Facebook наших партнерів.

Джерело: HAVAL

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація