В Україні відкрито прийом замовлень та оголошено ціни на новий Nissan Juke

В Україні відкрито прийом замовлень та оголошено ціни на новий Nissan Juke

21 липня 2021
2
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Компанія «Ніссан Мотор Україна» анонсує ціни на абсолютно новий Nissan JUKE і починає приймати замовлення на покупку автомобіля. Ціни на автомобіль починаються від 522 900 гривень.

В дилерському центрі Ніссан ВІДІ Санрайз починають приймати замовлення на Nissan JUKE, який дебютувавши 10 років тому, розійшовся 1,5-мільйонним тиражем по всьому світу і став основоположником сегмента компактних кросоверів, а також проклав дорогу численним послідовникам.

Зберігаючи вірність власному стилю і легкості управління в поєднанні з цілою низкою передових технологій, новий JUKE став одним з найбільш «комунікабельних» автомобілів Nissan.

Його вдосконалений силовий агрегат, оснащений турбіною, став більш компактним, легким, чуйним і економічним. Крім того, JUKE вперше можна замовити з 7-ступінчастою автоматичною трансмісією з подвійним зчепленням і з підрульовими перемикачами передач. У поєднанні з новою підвіскою, JUKE стає простим і точним в управлінні, ефективним і виключно безпечним.

Атлетичний стиль

Новий JUKE «подорослішав», однак зберіг властивий йому запал завдяки оригінальному дизайну екстер'єру та інтер'єру, в який раз встановивши нові стандарти для кросоверів B-сегмента. Поєднуючи стилістику купе з комплекцією кросовера, він демонструє злиття «кращого з усіх світів», яке ідеально підходить для використання і в місті, і за його межами.

Незважаючи на масштабні зміни, новий JUKE зберіг канонічні елементи дизайну, такі як характерні круглі фари, за якими його легко впізнати з першого погляду. Однак, як нової «фішки» ультрасучасного дизайну ці лампи тепер оснащені Y-образними світлодіодними «зіницями», перегукується з дизайном фірмової решітки радіатора Nissan - V-Motion.

19-дюймові колеса надають новому JUKE значну поставу атлета. А «невагома дах» і виразні вигини бічних панелей виводять образ JUKE на якісно новий рівень.

Палітра з 11 кольорів кузова, а також 3 варіантів кольору даху гарантують новому JUKE яскраву індивідуальність завдяки поєднанню або контрасту кольорів кузова, даху і салону.

Салон нового JUKE став ще більш стильним і просторим, з якістю і технологіями преміум класу. У ньому більше місця і для пасажирів, і для речей: простір для ніг в зоні задніх сидінь збільшено на 5,8 см, висота від подушок сидінь - на 1,1 см, а об'єм багажного відділення виріс на 20% - до 422 літрів.

Покращений інтер'єр з обробкою з високоякісних матеріалів і підсвічуванням салону пропонує ще більше стилю і комфорту. Нові, м'які на дотик, матеріали панелі приладів, обробки дверей і ніш для ніг створюють вишукану атмосферу. Сидіння Monoform з цільними спинками, оздоблені Alcantara або шкірою, підкреслюють спортивну стилістику.

Доповнюючи зовнішню привабливість і винятковий комфорт, в зоні передніх сидінь деяких комплектацій також встановлена інноваційна аудіосистема Bose Personal Plus, що забезпечує високоякісне імерсивні (що створює ефект присутності) звучання. Нею можна керувати за допомогою «невагомого» 8-дюймового монітора, що забезпечує легкий доступ до сервісів Nissan Connect.

Захоплююче водіння

Новий JUKE створений, щоб захоплювати і нових власників, і своїх шанувальників. Під виразним рельєфним капотом встановлений дивно ефективний і чуйний 3-циліндровий бензиновий двигун. Компактний і легкий, об'ємом всього в 1,0 л, він оснащений турбонагнітачем, що гарантує дивовижну реакцію і природне задоволення від водіння, очікуване власником. Він забезпечує потужність в 114 к.с. і 180 Нм крутного моменту (200 Нм - в режимі турбо). У стандартну комплектацію входить 6-ступінчаста механічна трансмісія, а крім цього, для нього вперше доступна нова автоматична 7-ступінчаста трансмісія з подвійним зчепленням і підрульовими перемикачами.

Покращена паливна економічність дозволяє забезпечувати витрата палива від 5,9 л / 100 км (WLTP) в автомобілях з механічною трансмісією і від 6,0 л / 100 км в автомобілях з DCT (WLTP). Крім того, зменшено викиди CO2, тепер вони становлять від 135 г / км (WLTP) для механічної трансмісії і 138 г / км (WLTP) для DCT.

Система D-Mode дозволяє водіям без особливих зусиль перемикатися між трьома режимами - Standard, Eco і Sport - щоб відрегулювати реакцію автомобіля на управління в залежності від дорожніх умов і настрою водія.

Передові технології

У конструкції нового Nissan JUKE використано безліч передових технологій допомоги в керуванні та інформаційно-розважальних опцій, щоб зробити кожну поїздку безпечніше, простіше і приємніше.

Функції безпеки включають інтелектуальну систему екстреного гальмування, систему розпізнавання дорожніх знаків (Traffic Sign Recognition), інтелектуальну систему підтримки рядності руху (Intelligent Lane Intervention), систему оповіщення про рух автомобіля ззаду (Rear Cross Traffic Alert) і систему виявлення об'єктів в сліпих зонах (Blind Spot Intervention), інтелектуальну систему стійкості автомобіля, інтелектуальну систему регулювання плавності ходу.

Для поліпшення огляду в критично важливих для безпеки зонах, передні стійки між вітровим склом і дверними рамами стали тонше, зберігаючи при цьому міцність завдяки використанню більш легкої надміцної сталі. Видимість в нічний час покращена завдяки світлодіодним фарам, яке підвищує поле огляду до 10 метрів по ширині і до 5 метрів в довжину - що є одним з кращих показників в класі.

Спокійний, вільний і на зв'язку

Nissan знає, що представники цільової аудиторії JUKE очікують, що їх автомобіль буде відповідати їх стилю комунікації, тому JUKE має одну з найбільш досконалих мультимедійних систем, з коли-небудь встановлених в автомобілях Nissan. Вона передбачає просту і легку інтеграцію смартфонів, управління додатками і моніторинг систем JUKE.

Новітня версія мультимедійної системи Nissan Connect дає можливість використовувати Apple CarPlay або Android Auto в якості «дзеркала» для звичних мобільних додатків, що виводиться на інтегрований 8-дюймовий сенсорний дисплей.

У деяких версіях JUKE також встановлена інноваційна акустична система - Bose Personal Plus. З вісьмома потужними динаміками - включаючи два комплекти динаміків Bose UltraNearfield в підголівниках обох передніх сидінь - завдяки цьому пасажири JUKE зможуть зануритися в світ імерсивні музики з ультрачеткім звучанням.

Автомобілі вже доступні до замовлення у офіційного дилера Ніссан ВІДІ Санрайз.

Для замовлень звертайтесь до відділу продажу:
+380 (44) 507 00 07

Чекаємо Вас на Великій Кільцевій, 60а

Ніссан ВІДІ Санрайз Ніссан ВІДІ Санрайз

Ніссан ВІДІ Санрайз - офіційний дилер Nissan в Україні. Це сучасний 3S-концептуальний (sales, service, spares - продажі, обслуговування, запасні частини) автомобільний центр Nissan в Києві.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Ніссан ВІДІ Санрайз

Обговорення новини

Artos  

19 дюймов колеса Микре. Зачем??!

+1ВІДПОВІСТИ  
Pluto73  

Artos, Чтобы отдавая штуку баксов за резину ты чувствовал себя богатым человеком - какую дорогую машину можешь себе позволить

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація