В Україні видали понад 200 тисяч нових водійських посвідчень

В Україні видали понад 200 тисяч нових водійських посвідчень

14 вересня 2022
0

В Україні за перші вісім місяців 2022 року сервісні центри МВС видали понад 200 000 нових посвідчень водія. Про це під час брифінгу розповів начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик.

Крім того, за звітний період у сервісних центрах МВС обміняли близько 300 000 посвідчень водія. З них понад 74 тисячі людей відкрили нові категорії водіння.

За словами Рудика, за перші вісім місяців 2022 року сервісні центри МВС здійснили понад 1 млн реєстраційних послуг з автомобілів та інших транспортних засобів.

Слід зазначити, що вже найближчим часом сервісні центри МВС запропонують українським водіям нові послуги онлайн. Наприклад, можна буде в Електронному кабінеті водія або в мобільному додатку «Дія» реєструвати та перереєструвати автомобілі, скасовувати належного користувача ТЗ та замовити автомобільний номерний знак.

Крім того, у додатку «Дія» можна буде розмитнювати автомобілі на іноземних номерах. Це триватиме не більше 10 хвилин. При цьому розмитнення стане дешевшим (щоправда, на скільки конкретно - поки не відомо). На даний момент така послуга вже майже готова.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація