В Україну їде перший електропікап Rivian R1T за 160 000 доларів

В Україну їде перший електропікап Rivian R1T за 160 000 доларів

30 липня 2022
0

Електропікап Rivian R1T став справжньою легендою автомобільного світу. Попри те, що це перший електромобіль автовиробника Rivian, він вийшов напрочуд вдалим. Зважаючи на те, що автовиробник зареєстрований у США, купити ці автомобілі можна тільки там.

Саме з цієї причини чекати на таке авто в Україні доведеться досить довго... Але одна з компаній, яка займається доопрацюванням повнопривідних авто в Україні, анонсувала швидку появу інноваційного електропікапа зі США в Україні.

«Такого авто немає ні в кого ціна 160 в Україні, будь першим, машина викуплена і прямує в Україну», - сказано в пості компанії в соцмережі.

Зазначимо, що шанс стати власником першого в Україні Rivian R1T є досить привабливим, але при цьому залишається багато питань. Так, запчастини на це авто доведеться замовляти лише зі США, тому що навіть приблизні аналоги знайти в Україні чи Європі просто неможливо. Також бентежить ціна авто в Україні в 160 тисяч доларів, адже навіть з доставкою та «накруткою» за перепродаж цінник у 110-120 тисяч доларів за початкової ціни в 70-90 тисяч був би більш прийнятним.

Нагадаємо, що завищена ціна на електропікапи та позашляховики зі США пов'язана з тим, що зараз потрібно відстояти в черзі від кількох місяців до кількох років, щоб придбати такий автомобіль.

Джерело: bigmir) Авто

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація