В Україну надійде додаткова партія Volkswagen T-Roc

03 грудня 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Відділ продажу автоцентрів «Атлант-М» в Києві повідомив про плани поставки брендом Volkswagen в Україну додаткової партії компактного міського кросовера T-Roc, що став однією з найпопулярніших моделей у SUV - лінійці бренду в 2021 році.

Наразі, ще до початку продажів вже оновленої моделі, які заплановані на 2022 рік, до складів їх автоцентрів надійдуть десятки автомобілів поточного покоління в асортименті кольорів комплектацій Style та Sport. Ціни авто з цієї партії, що будуть доступні в «Атлант-М», вже відомі:

  • T-Roc Style від 774 928 грн. з ПДВ*
  • T-Roc Sport від 870 128 грн з ПДВ*

Орієнтовний строк надходження до складу автоцентрів: кінець грудня - початок нового року

Компактний T-Roc поєднує в собі практичність SUV та спритність хетчбека. А ще - це по-справжньому сучасний кросовер, що підтверджують високоефективний двигун 1.5TSI evo, асистенти водія: "Lane Assist" (асистент утримання смуги руху), "Hill Start Assist" (асистент рушання вгору), система фронтального контролю "Front Assist", система Start-Stop та бездротовий App-Connect: Apple CarPlay/Android Auto (з комплектації Style).

До того ж T-Roc має найспортивніший зв’язок SUV з дорогою завдяки точності налаштувань компонентів підвіски, амортизаторів і стабілізаторів. Система прогресивного керування кросовера надає водієві покращені можливості контролю під час водіння в динамічному стилі і забезпечує підвищений комфорт у повсякденних поїздках.

Відправити до «Атлант-М» попередній запит на автомобіль з додатковї партії Ви можете за телефонами:

  • Вацлава Гавела, 4, 044 391 44 44
  • Дніпровська наб., 16, 044 536 9 536
  • 0 800 30 11 22 (безкоштовно з мобільного)

або онлайн у чат мессенджеру

* ціну вказано станом на 02.12.2021 року за курсом 1$=27,2 грн.

Посилання: https://www.atlant-m.ua/novyny/volkswagen-t-roc

Автоцентри «Автодім Атлант» Автоцентри «Автодім Атлант»

Автоцентри «Автодім Атлант» в Києві представлено двома автоцентрами: на Вацлава Гавела та на Дніпровській набережній, обидва є офіційними дилерами Volkswagen та вже багато років займають лідируючі позиції в українській мережі бренду.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Автоцентри «Атлант-М»

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація