В Японії стартували продажі Subaru Crosstrek

В Японії стартували продажі Subaru Crosstrek

06 грудня 2022
0

Модель Crosstrek нового, третього покоління компанія Subaru представила ще 15 вересня 2022, а з початку грудня кросовер з'явився на ринку. Щоправда, поки що лише в Японії. В інших країнах новинка з'явиться пізніше й під тим самим ім'ям. Хоча друге покоління моделі в Європі та Японії відоме як Subaru XV, назва Crosstrek використовувалася лише у Північній Америці.

Окрім загальної для всіх ринків назви новий кросс-хетч відрізняється від попередника оригінальними кузовними панелями, модернізованим шасі, підвищеною жорсткістю кузова на кручення та покращеною шумоіоляцією. Зокрема, посилено точки кріплення підвісок, а зварювання доповнено восокодемпфуючою мастикою. У кермовому управлінні зменшено тертя валів на низьких швидкостях. Також в арсеналі крос-хетчу з'явився електричний підсилювач гальм, що забезпечує особливо інтенсивне уповільнення при екстреному гальмуванні.

 

Габарити кросовера не змінилися: 4480 х 1800 х 1580 мм при колісній базі 2670 мм. Розмір дорожнього просвіту - 200 мм. Споряджена маса - 1540 або 1620 кг залежно від версії.

У салоні з відмінностей - веритикальний дисплей мультимедійної системи діагоналлю 11,6 дюймів та 4,2-дюймовий кольоровий екран бортового комп’ютера. Останній встановлений між аналоговими приладами, від яких Subaru не планує відмовлятися навіть заради модних цифрових панелей приладів.

У Японії «третій» Subaru Crosstrek доступний у версії «м'який гібрид». Силова установка такого кросовера складається з 2,0-літрового бензинового оппозитника (145 к.с., 188 Нм), електродвигуна (13 к.с., 65 Нм), літій-іонної батареї та безступінчастого варіатора. Привід - передній або повний.

У базовій комплектації заявлені 360-градусна система кругового огляду та покращений асистен водіння EyeSight, який працює на основі даних ширококутної монокулярної та стереокамери. Зокрема, за рахунок підвищеного розпізнавання перешкод, у тому числі у темний час доби, покращено роботу системи автоматичного екстреного гальмування.

У Японії цінник нового Subaru Crosstrek стартує від 19740 доларів у передньопривідній модифікації та від 21400 доларів у повнопривідній.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація