В Японії відродили легендарний спорткар Nissan

В Японії відродили легендарний спорткар Nissan

26 червня 2024
0

Знаменитий спорткар Nissan Skyline GT-R повертається. У Японії вирішили створити осучаснену версію культового авто. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Сучасний варіант Nissan Skyline GT-R створило невелике ательє Built By Legends, яке також займається реставрацією цих авто. За основу взяло фінальний варіант R34. Авто виготовлятимуть невеликими партіями та продаватимуть за 450 000 доларів.

Купе Nissan Skyline початку 2000-х розбирають та перетворюють на сучасний GT-R. Кузов проходить обробку, а його жорсткість підвищують за рахунок розпорок і додатких зварних швів.

Новий Nissan Skyline GT-R R34 отримав карбонові обвіс і антикрило, з вуглеволокна за доплату можуть виготовити і кузовні панелі. Також встановлені 18-дюймові диски BBS із сучасними шинами Bridgestone Potenza. Салон обшивають алькантарою.

Знаменитий двигун Nissan RB26 DETT пройшов серйозну модернізацію в компанії MINES. Потужність 2,6-літрової турбошістки зросла до 650 к.с. У парі з нею працює посилена 6-ступінчаста механічна КПП від Getrag. Крім того, встановлюють сучасніші деталі підвіски та гальма від AP Racing.

Як відомо Nissan Skyline GT-R у версії R34, виготовляли з 1999 по 2002 рік. Спорткар виграв чимало перегонів, став культовим і отримав прізвисько Ґодзілла.

Джерело: Фокус
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація