ВААІД запустила добровільну сертифікацію СТО

ВААІД запустила добровільну сертифікацію СТО

25 квітня 2024
0

Всеукраїнська Асоціація автомобільних імпортерів та дилерів (ВААІД) запрошує Власників і Керівників СТО пройти сертифікацію і отримати сертифікат СТО! Сертифікація станцій технічного обслуговування (СТО) служить підвищенням якості автомобільної індустрії, зміною рівня комфорту та якості наданих послуг.

Підхід до сертифікації послуг СТО у різних країнах різний. У багатьох країнах сертифікація СТО носить обов'язковий характер, в інших країнах процедура сертифікації СТО є добровільною. В Україні сертифікація послуг СТО є добровільною.

Для чого потрібна сертифікація СТО? Відповідь очевидна: підвищення клієнтського потоку, виправдане підтвердження встановлених цін на послуги, діяльність в рамках існуючих законів, і що саме головне - сертифіковані послуги викликають більше довіри не дивлячись на необовязковість даної процедури. І це зовсім не повний перелік переваг. Наявність такого сертифікату допоможе Вашій СТО вигідно позиціонувати свої послуги на ринку.

Для вирішення цього завдання і існує процедура сертифікації послуг СТО (акредитація на технічну компетентність та незалежність з правом проведення передпродажноі підготовки, технічної діагностики, всіх видів гарантійного і післягарантійного обслуговування і ремонту транспортних засобів, постачання та продажу запчастин, витратних матеріалів і аксесуарів транспортних засобів ), яка полягає в тому, що ВААІД дає письмову гарантію, що послуги, які надаються, відповідають певному стандарту. Законом України «Про технічні регламенти та оцінку відповідності» внесені зміни до Декрету Кабінету Міністрів України «Про стандартизацію і сертифікацію» від 10.05.1993 №46-93, згідно з якими з 1 січня 2018 року скасовується дія Декрету та припиняє свою діяльність державна система сертифікації.

Досвід сертифікації послуг в державній системі сертифікації показав затребуваність добровільної оцінки відповідності послуг, і споживач зацікавлений в отриманні достовірної незалежної інформації про них. Враховуючи наявні потреби споживачів України у проведенні компетентної оцінки відповідності продукції , а також потреби суспільства в отриманні достовірної інформації про якість та безпечність товарів і послуг, Всеукраїнська асоціація автомобільних імпортерів і дилерів створила Систему добровільної сертифікації ВААІД, яка увібрала у себе найкращий досвід та базується на її основних принципах і підходах до оцінки відповідності продукції, робіт, послуг.

Всі бажаючі отримати пройти сертифікацію і отримати сертифікат СТО (станції технічного обслуговування) можуть звертатися на електронну адресу vaaidua@gmail.com.

Джерело: AUTO-Consulting

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація