«ВіДі Край Моторз» дарує знижки до 35 000 грн на весь модельний ряд Ford 2013 року!

04 лютого 2014
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Дилерський центр Ford на Кільцевій «ВіДі Край Моторз» відкриває сезон спекотних знижок!

Лише до 28 лютого 2014 року в офіційному дилерському центрі «ВіДі Край Моторз» можна придбати надійні та практичні автомобілі Ford з максимальною вигодою — до 35 000 грн.

Лютий — останній місяць зими, а також гаряча можливість для придбання автомобілів Форд у «ВіДі Край Моторз» на Великій Кільцевій, 60а зі значними знижками. А що може бути приємніше, ніж на зекономлені гроші придбати ще більше подарунків для коханих та близьких людей напередодні Дня всіх закоханих, 23 лютого та 8 березня! Або ж усім разом вирушити у подорож на новенькому автомобілі!

Поспішайте скористатися умовами акційної пропозиції — кількість авто 2013 року та період дії акції обмежені. Звертаємо увагу, що у «ВіДі Край Моторз» ви можете у зручний для вас час пройти тест-драйв та оцінити кожний із представлених автомобілів.

ООО «ВиДи-Край Моторз» ООО «ВиДи-Край Моторз»

ООО «ВиДи-Край Моторз» - концептуальный 3-S комплекс, объединяющий автосалон Ford, сервис, продажа запчастей и аксессуаров. В салоне ООО «ВиДи-Край Моторз» представлены классические и новейшие модели автомобилей Ford.

перейти на сторінку компанії
Джерело: InfoCar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація