Відома ціна дрібних гуртових закупівель мереж АЗС

Відома ціна дрібних гуртових закупівель мереж АЗС

18 травня 2022
6

Мережі автозаправних станцій почали укладати перші угоди щодо постачання палива, ціна якого більше не обмежуються державним регулюванням. Одна з таких пропозицій дистриб'ютора про постачання палива дрібним оптом є у розпорядженні ZN.UA.

Як випливає з документа, навіть якщо брати за орієнтир ціни даного дрібного опту, то вони перевищать останні роздрібні ціни, коли держава намагалася впливати на процес ціноутворення через регулювання на 50% і більше.

Зокрема, дистриб'ютор береться постачати паливо на АЗС за такими цінами:

Джерело: ZN.UA

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Ivan Shpak  

норм цены если не будет такого треша на АЗС. Пусть барыги хлебают свой бензин

+6ВІДПОВІСТИ  
oleksii2022  

Як на мене, то нормальні ціни. Вони дадуть змогу зменшити черги і відповідно залишиться більше тим хто може собі дозволити утримувати автомобіль. Ціна бензину в тій самій Польщі 1,42€ - ~50 грн. То чому у нас повинно бути в 1,5 рази менше?!

+7ВІДПОВІСТИ  
deavy  

berezhnyi, особливо якщо везуть його з тієї ж Європи. А країни-безноколонки, в яких ми раніше купували дешеве пальне, теперь руйнують наші міста та вбивають наших співгромадян.

+2ВІДПОВІСТИ  
Щирий  

berezhnyi, тому що у нас прибрали купу акцизів і зменшили ПДВ, тому що у нас дешева робоча сила і ресурси в т.ч. електроенергія, тому я зрозумію паливо по 50 грн. але не вище.

+1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1
deavy  

Єдине, що я поки не розумію, чому звичайний ДП та ДП+ на Socar/WOG/Shell по 59 грн.

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація