Великий флагманський кросовер Chery Tiggo 9 вперше показали офіційно

Великий флагманський кросовер Chery Tiggo 9 вперше показали офіційно

08 грудня 2022
0

Новий флагманський кросовер Chery Tiggo 9, який раніше неодноразово попадався в об'єктиви фотошпигунів, вперше «засвітився» на офіційних світлинах. На них можна детально розглянути як передню, так і задню частину автомобіля, що ховалася від сторонніх очей усі останні місяці.

Новий кросовер отримає оригінальний логотип, що підсвічується, на решітці радіатора і відносно «скромну» корму з вузькими, об'єднаними між собою ліхтарями, буквеним позначенням бренду і двома фальшпатрубками вихлопної системи.

Технічно майбутній флагман буде відрізнятись тим, що в його основу ляже нова перспективна платформа T2X, створена з преміальної архітектури M3X від модельної лінійки Exeed. При довжині 4780 мм, ширині 1920 мм, висоті 1700 мм і колісній базі 2800 мм він стане найбільшим кросовером Chery, серйозно перевершивши в цьому сенсі навіть Tiggo 8 Pro Max.

На ринку Chery Tiggo 9 запропонують як з п'ятимісним, так і з семимісним салоном: у першому випадку він оснащуватиметься 2,0-літровим 254-сильним двигуном, семиступінчастим «роботом» 7DCT380 і переднім приводом, а в другому йому дістанеться той же силовий агрегат, пов'язаний вже з іншим «роботом» 7DCT400 та повним приводом.

Чи з'явиться у флагмана новий восьмишвидкісна АКПП, поки що невідомо. Дата прем'єри автомобіля досі не оголошена. Очікуваний цінник на китайському ринку - близько 200 тисяч юанів (~$28700).

Джерело: MMR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація