Великодні акції підкосили середні ціни на пальне

Великодні акції підкосили середні ціни на пальне

04 травня 2024
0

3 травня середня ціна на бензин А-95 знизилася на 25 коп./л і становила 55,73 грн/л, бензин А-95+ здешевшав на 50 коп./л - до 59,09 грн/л, а дизельне пальне - на 31 коп./л, до 53,89 грн/л. Про це свідчать дані щоденного цінового моніторингу Консалтингової групи «А-95».

Найменші ціни зафіксовано у Закарпатській області. Там вартість стандартної п’ятірки становить 55,02 грн/л, дизельного пального - 52,77 грн/л. Найвищими ціни залишаються на контрольованих Україною територіях Херсонської й Донецької областей.

Як зазначили в «А-95», зниження цін відбулося завдяки великодній акційній пропозиції мережі державної «Укрнафти» (456 діючих станцій) «Заправся до бабусі». Нею, нагадаємо, компанія знизила ціни на 3 грн на всі бензини й дизпальне із 3-го по 6 травня включно.

Серед великих мереж святкові знижки своїм клієнтам також запропонували OKKO і WOG. До прикладу, ОККО з 3 по 5 травня буде додавати до персональної знижки клієнта ще 2 грн/л за Pulls 95 і Pulls Diesel на картку Fishka.

У мережі WOG у ці дні для клієнтів, які розрахуються карткою Visa «Універсальна» або «Преміальна» від «ПриватБанку», буде діяти пряма знижка - 6,5 грн/л.

На відміну від мейджорів ринку, середній і дискаунт-сегмент не запропонували знижок, а у деяких їхніх представників ціна, навпаки, зросла. Зокрема на станціях «Авантаж 7» і Marshal бензин А-95 здорожчав на 50 коп./л, у мережі Green Wave - на 1 грн/л.

Джерело: enkorr

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація