Відбулась європейська презентація нового Honda CR-V

Відбулась європейська презентація нового Honda CR-V

15 травня 2023
8

У Німеччині відбулася європейська презентація Honda CR-V шостого покоління. Новий кросовер надійде у продаж у найближчі місяці. Його подробиці розкрили на офіційному сайті Honda.

Нова Honda CR-V у європейському виконанні візуально не відрізняється від глобальної версії. Кросовер став соліднішим на вигляд і повернувся до граненого дизайну. У нього величезна решітка радіатора та продовгуваті фари. Авто дещо підросло.

Розміри Honda CR-V 2023:

  • довжина - 4703 мм;
  • ширина - 1866 мм;
  • висота - 1680 мм;
  • колісна база - 2700 мм.

Салон Honda CR-V став просторішим, збільшений на 18% і багажник. Усі версії моделі отримали віртуальну панель приладів, а діагональ тачскрину становитиме 7 чи 9 дюймів, залежно від версії. Замість важеля КПП - набір кнопок.

Базова комплектація Honda CR-V 2023 в Європі включає набір систем безпеки - напівавтономне водіння, автоматичне гальмування, утримання у смузі, контроль «сліпих» зон та розпізнавання дорожніх знаків.

Кросовер Honda CR-V на європейському ринку буде доступний виключно в економічних гібридних версіях з 2,0-літровою бензиновою четвіркою та електромоторами. Стандартний гібрид є 204-сильним та розвиває 185 км/год.

Потужність плагін-гібрида поки не розголошують. Заявлено лише, що така Honda CR-V 2023 зможе проїхати 82 км на електротязі, а заряджання її батареї займе 2,5 години.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
max_cn  

Схоже у RAV4 стане на одного конкурента більше.
От тільки CR-V ніколи не був дешевим, а тут авто стало більшим та ще й гібрид.
Цікаво буде подивитися "Що по чому?" по цій моделі, хоч, підозрюю, буде він за межами мого бюджету.

+7ВІДПОВІСТИ  
DenysAvia  

max_cn, що цікаво, в США вже йдуть продажі нового CR-V, там просять за базу 29к, а за гібрид(він там тільки для 2х комплектацій - середня і топова) - 32.5к, а топовий гібрид на повному приводі - 40к...в ЄС думаю за хонду будуть всі 50к просити...

+1ВІДПОВІСТИ  
max_cn  

DenysAvia, ціни в Штатах завжди помітно нижче європейських.
До нас, як правило, везуть трошки простіші версії ніж в Європу, але, й трохи дешевше. Тим не менш, ціна топової, скоріш за все, буде в районі $50 000, щоб конкурувати з RAV4.

ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1
3xcool  

Дуже гарне авто, просто супер. По техніці мабуть все на високому рівні, як завжди.
У нас скоріш за все нормально представлена не буде, оскільки імпортер хонда в Україні, то окрема сумна історія

+7ВІДПОВІСТИ  
max_cn  

3xcool, мені, також, зовнішність подобається значно більше від RAV4.
Думаю у нас гібрид з"явиться.

+5ВІДПОВІСТИ  
Ser Gio  

Не знаю, як на мене ця СРВ якась безлика, немає ізюминки. От новий Аутлендер - просто красень і до речі буде конкурентом цій Хонді.

+1-2ВІДПОВІСТИ  
Andrew Tkach  

Був в мене rav4 hybrid 2020, зараз маю crv hybrid 2023. Хонда по ряду параметрів краща: робота підвіски - зібраніша, краще відпрацювує нерівності, менше кренів в поворотах, зберігає кращу керованість на високій швидкості. Рулиться якось більш спортивно. Якість салону також вища: кращі матеріали, менше скрипів, краща звукоізоляція. В Хонди краща мультимедійна система і звук (хоча рав4 був у середній комлектації а Хонда в топовій). В Хонди більше місця в салоні. З плюсів Rav4, краще зберігає динаміку на високій швидкості, краща економічність на гібриді (різниця десь 1л на 100км хоча Хонда ще обкатку не пройшла). Чисто субєктивно передні фари в Хонди кращі. Може щось забув буду дописувати

+4ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація