Відкрився новий концептуальний дилерський центр CITROEN «АВТОГРАД ОДЕСА»

Відкрився новий концептуальний дилерський центр CITROEN «АВТОГРАД ОДЕСА»

03 жовтня 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Бренд CITROEN з радістю повідомляє про початок роботи нового концептуального дилерського центру CITROEN «АВТОГРАД ОДЕСА», який офіційно відкрився 18 вересня 2023 року за новою адресою м. Одеса, вул. Інглезі 15А. Таким чином, відомий французький Бренд та персонал дилерського центру CITROEN «АВТОГРАД ОДЕСА» демонструють стійкість та прагнення до розвитку навіть у складні для України часи - що обов'язкового має завершитись гідною відзнакою у вигляді успішної роботи нового дилера!

І для цього існують усі передумови. Адже місто Одеса та Одеська область є одними з найбільших в Україні, мають розвинену економіку та велику кількість населення. У той же час, дилерський центр CITROEN «АВТОГРАД ОДЕСА» є єдиним представником Бренду CITROEN в цій важливій частині України - це означає не лише ексклюзивне позиціонування, але й підвищену відповідальність. Адже новий дилер уособлює собою світ Бренду CITROEN для одеситів та мешканців найближчих міст, які можуть завітати для купівлі або обслуговування автомобіля.

Новий дилерський центр CITROEN «АВТОГРАД ОДЕСА» входить до складу великого автомобільного містечка, що дуже зручно для потенційних. І нові сучасні моделі CITROEN гарантовано знайдуть чим привабити потенційних покупців. Адже експозиція нового дилерського центру може нараховувати до шести автомобілів Бренду: легкові седани або кросовери, комерційній фургони, сімейні вени тощо. Крім того, новий дилерський центр CITROEN «АВТОГРАД ОДЕСА» пропонує послугу Trade-In (обмін вживаного автомобіля на новий), оформлення кредиту або лізингу, ігрову дитячу зону, можливість проведення тест-драйву, зону відпочинку та очікування тощо.

Окремо варто відзначити чудові сервісні можливості дилерського центру CITROEN «АВТОГРАД ОДЕСА». Адже сервісна зона загалом налічує 16 підйомників для обслуговування або ремонту автомобілів, а також 6 постів для роботи автомобільних електриків - це дозволяє за день обслуговувати близько 60 автомобілів. Також до складу автомобільного містечка, де розташований дилер CITROEN «АВТОГРАД ОДЕСА», входить малярно-рихтувальний комплекс з двома малярними камерами та кількома постами для кузовних робіт і відновлення геометрії кузова. Загалом сервісна зона має площу близько 800 кв. м та може обслуговувати до 16 тис. автомобілів на рік!

Нарешті, відзначимо й участь нового дилера у програмі підтримки критичної інфраструктури України, що дуже важливо в нинішні скрутні часи. Адже багато фургонів CITROEN використовуються у якості автомобілів швидкої медичної допомоги, для перевезення ремонтних бригад енергетиків та комунальних працівників тощо. Таким чином, новий дилер CITROEN «АВТОГРАД ОДЕСА» та Бренд CITROEN загалом роблять свій внесок у нашу майбутню спільну перемогу!

Завітайте до нового концептуального дилерського центру CITROEN «АВТОГРАД ОДЕСА» та обирайте бажаний CITROEN уже зараз. Ознайомитися з доступними автомобілями в Україні можна на онлайн-складі Бренду, а дізнатися детальну інформацію про кожного з них ви можете на офіційному сайті CITROEN.

Дилерська мережа Citroen Дилерська мережа Citroen

Бренд Citroen почав свою роботу на українському ринку з 1994 року та наразі знаходиться під керівництвом офіційного представництва концерну Stellantis (ex-PSA) в Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: CITROEN

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація