Відновлення фінансування від Porsche Finance Group Ukraine

Відновлення фінансування від Porsche Finance Group Ukraine

28 квітня 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Загальний процес отримання фінансування від Porsche Finance Group Ukraine є швидким, зручним та прозорим. Наші спеціалісти завжди готові надати Вам компетентну консультацію та відповісти на усі запитання щодо процесу отримання фінансування.

Лізинг - одна з альтернативних можливостей придбати автомобіль. У цьому випадку автомобіль купує лізингова компанія та передає його в платне користування підприємству або приватній особі. Таким чином, лізинг можна порівняти з довгостроковою орендою, в кінці якої автомобіль стає Вашою власністю або повертається лізинговій компанії.

Умови оперативного лізингу

Договір лізингу, за яким лізингоодержувач отримує в платне користування автомобіль. Це довгострокова оренда, економічна суть якої полягає саме в користуванні автомобілем протягом визначеного періоду, а не в його придбанні.

Умови фінансового лізингу

Договір лізингу, внаслідок укладення якого лізингоодержувач отримує в платне користування автомобіль. Після закінчення строку договору фінансового лізингу автомобіль переходить у власність лізингоодержувача.

Фінансування для юридичних осіб та ФОП пропонується з прив'язкою до дол. США та євро.

Фінансування надається на дилерських підприємствах на всій території України за виключенням тимчасово окупованої території та зони ведення бойових дій. Не фінансуються області (якщо клієнт проживає та/або отримує дохід від бізнесу в цих областях): Сумська, Харківська, Луганська, Донецька, Запорізька, Херсонська, Миколаївська, АР Крим та Нікопольський і Криворізький райони Дніпропетровської області.

Виплати здійснюються у гривні за комерційним курсом станом на робочий день, що передує дню виставлення рахунка. Процентна ставка розраховується на основі: тримісячної ставки LIBOR для дол. США/ тримісячної ставки EURIBOR для євро (середньозважена відсоткова ставка по міжбанківським кредитам/депозитам, що публікується міжнародним інформаційним агентством Рейтерс (Reuters) та в інших ЗМІ (в тому числі www.bank.gov.ua, www.theice.com). Послуги фінансового та оперативного лізингу надає ТОВ «Порше Лізинг Україна» (довідка Держфінпослуг ФЛ 387 від 24.07.2008), ліцензія на надання послуг фінансового лізингу, розпорядження Нацкомфінпослуг № 1314 від 25.04.2017).

* Без урахування комісій, витрат на страхування та зборів до Пенсійного фонду.

Автомир Автомир

ТОВ «Автомир» - офіційний дилер концерну Volkswagen. Серед усього розмаїття пропозицій на автомобільному ринку України Ви зупинилися на марці Volkswagen тому, що це найнадійніший, найбезпечніший і найдовговічніший автомобіль.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Volkswagen

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація