Відомий кастомайзер переглянув зовнішність BMW R 18

Відомий кастомайзер переглянув зовнішність BMW R 18

11 липня 2023
0

Дірк Оехлеркінг, один із найвідоміших кастомайзерів у світі, представив свій новий проєкт - мотоцикл R 18 The Crown, присвячений 100-річчю BMW Motorrad. Унікальний байк із обтічним алюмінієвим кузовом побудований на базі круїзного BMW R 18, що випускається з 2020 року.

Зі слів майстра, ідея полягала у наданні байку більш інноваційної зовнішності. Він мав виглядати більш потужним, елегантним та швидким. Роботу на проєктом Оехлеркінг розпочав із того, що повністю розібрав новий BMW R 18 та адаптував його вузли під новий дизайн кузова.

Зокрема, йому довелося сконструювати нову передню підвіску у вигляді двостороннього важеля, що коливається, з центральною амортизаційною стійкою. Задня підвіска та двигун залишилися колишніми. Тоді як два випускні колектори виготовлені вручну з нержавіючої сталі. Також ручної роботи у R 18 The Crown 8,0-літровий паливний бак та деталі кузова, зокрема сідло. Їх довелося вирізати та зігнути із алюмінієвого листа товщиної 2 мм.

Окрім «рідного» двигуна R 18 The Crown зберіг стандартні перемикачі, фару, панель приладів та підніжки. Із запозиченого - фурнітура та ручне гальмо від Magura, задній бризковик та кронштейни від Wunderkind.

Кузов байка забарвлений у перламутровий колір Champagne Platinum, а кастомне алюмінієве сідло обтягнуте натуральною бежевою шкірою. Доповнює інноваційний образ логотип BMW із маленькою золотою короною.

Джерело: Авто Центр
Фото: BMW Motorrad

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація