Вінтажний Rolls-Royce Джейсона Момоа став електрокаром

Вінтажний Rolls-Royce Джейсона Момоа став електрокаром

10 лютого 2024
0

Джейсон Момоа вирішив нестандартно доопрацювати свій Rolls-Royce Phantom 1929 року. Вінтажний розкішний седан перетворили на електромобіль. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Тюнінг Rolls-Royce Phantom II виконала американська компанія Electrogenic, що спеціалізується на перетворенні класичних машин на електрокари. Замість 7,7-літрової шістки потужністю 120 к.с. тепер стоїть електромотор на 204 к.с. і 310 Нм.

Підкапотний простір у Rolls-Royce настільки великий, що туди помістилася батарей ємністю 93 кВт.год. Запас ходу електрокара становить 240 км.

Крім того, авто Джейсона Момоа отримало поліпшену систему змащення та вдосконалені гальма з підсилювачем і функцією рекуперації.

Візуально електромобіль Rolls-Royce не змінився, незмінним і залишився салон, оздоблений шкірою і деревом. Хіба що на панелі приладів з'явився індикатор заряду батареї.

Виконавець ролі Аквамена пояснив, що дуже полюбляє старовинні авто, але також дбає про довкілля, тож і вирішив зробити свій Rolls-Royce чистішим. Доопрацюванню авто навіть присвятили епізод телешоу «У дорозі», який незабаром презентують.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація