Виробник Alexander Dennis запустить новий електробус

Виробник Alexander Dennis запустить новий електробус

26 серпня 2022
0

Хоча співпраця між Alexander Dennis Ltd. (ADL) та китайським BYD, процвітала протягом багатьох років, британський виробник автобусів, що належить канадській групі NFI, схоже, хоче працювати самостійно. З цією метою незабаром він розширить свій наявний модельний ряд повністю самостійно розробленою моделлю електричного міського автобуса. За словами Пола Девіса, президента і керуючого директора компанії, нову модель випускатимуть як в одноповерховому, так і в двоповерховому варіантах.

Наразі компанія опублікувала тільки одне тизерне зображення, на якому видно частину передньої маски. Однак цього цілком достатньо, щоб судити про новий фірмовий дизайн, з ламаними лініями. Крім фірмових дизайнерів у розробці нового вигляду брали участь студенти курсу автомобільного і транспортного дизайну Університету Ковентрі.

Щодо майбутньої локації виробництва, то поки що відомо тільки те, що машини, які будуть поставлятися до Великої Британії та Ірландії, точно будуть зібрані у себе на батьківщині. А детальніше про технічні характеристики буде розказано в найближчі місяці. За деякими даними, нещодавно анонсована серія електробусів Enviro 500EV, яка буде доставлена в Гонконг, буде вже нового покоління.

За словами виробника, представники нового сімейства електробусів будуть пропонуватися у Великій Британії, Ірландії та Новій Зеландії паралельно з одноповерховими моделями Enviro 200EV та двоповерховими моделями Enviro 400EV на базі шасі BYD, що забезпечить найширший вибір для клієнтів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація