Вітаміни для машини

Вітаміни для машини

08 квітня 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Двигун в автомобілі - це як серце у людини. Свою життєдіяльність людина підтримує вживанням здорової їжі та вітамінів, заняттям спортом, вечірніми прогулянками на свіжому повітрі, а також регулярним косметичним доглядом за своїм обличчям та тілом. Автомобільному двигуну також потрібний систематичний та своєчасний догляд. І тоді він прослужить суттєво довше і в дорозі не підведе.

Під час тривалої експлуатації автомобіля у будь-якому випадку утворюються нагар у клапанах та закоксовки, накопичуються смоли та інші відкладення різного характеру, у тому числі через неякісне пальне на АЗК. Відкладення «забивають» паливну систему автомобіля, який починає більше витрачати пального. Двигун починає працювати нерівномірно, у русі помітна втрата потужності, відчувається погана робота двигуна. Запуск двигуна також стає «проблемним» та нестабільним.

Щоб почистити двигун і всю паливну систему машини, не відвідуючи СТО, можна «на дому» самостійно застосувати спеціальну косметику для машини - присадки в пальне для бензинових і дизельних автомобілів. В асортименті продукції німецького виробника LIQUI MOLY є такі присадки - LANGZEIT DIESEL ADDITIV у дизпаливо та LANGZEIT-INJECTION REINIGER для бензинових двигунів. А зараз і до 21 квітня 2024 року ці продукти в Україні можна придбати з вигодою 15%. Акційні товари доступні в інтернет-магазинах, на полицях гіпермаркетів та АЗК, а також у аторизованих продавців.

Присадки видаляють відкладення в системі впорскування і камері згоряння, а також запобігають утворенню нових відкладень. Покращують характеристики займання пального, забезпечуючи при цьому плавну роботу двигуна та меншу витрату пального. При цьому покращуються також екологічні показники вихлопних газів. Застосовувати «бензинові та дизельні» присадки рекомендується для профілактики регулярно та систематично. Їх можна використовувати і для відновлення чистоти паливної системи - як аварійний та перший варіант для вирішення проблем із паливною системою.

Одного флакону з присадкою вистачає на 250 літрів пального. А завдяки спеціальній ємності-дозатора (10 мл на 10 літрів) застосовується зручно та ефективно. З урахуванням невеликої ціни на присадки робити косметичні процедури для машини виходить зовсім недорого. З повним переліком точок продажу присадок LANGZEIT DIESEL ADDITIV та LANGZEIT-INJECTION REINIGER можна ознайомитись на офіційному сайті.

Джерело: LIQUI MOLY

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація