Влада Дніпра закупила та передала ЗСУ вантажівки підвищеної прохідності

Влада Дніпра закупила та передала ЗСУ вантажівки підвищеної прохідності

20 вересня 2022
0

Зперших днів війни місто Дніпро активно підтримує українських захисників, які перебувають на передовій. За цей час їм передали близько 600 автомобілів та вантажівок, які були придбані коштом міського бюджету та приватних жертводавців.

Днями міська влада передала нашим бійцям ще 14 вантажівок підвищеної прохідності, придбаних на військових базах Франції. Машини оснащені економічним дизельним двигуном та можуть перевозити понад 2 тонни вантажу. Їх можна використовувати як для транспортування боєприпасів, так і для перевезення особового складу.

У кабіні вантажівок є великий люк і світломаскування, а в кузові встановлено лавки-трансформери. Ще однією важливою технічною характеристикою машин є наявність бортових редукторів, які дозволяють підвищувати їхню прохідність. За словами міського голови Дніпра Бориса Філатова, такі авто зараз дуже потрібні на фронті, особливо з огляду на погіршення погодних умов.

Філатов заявив, що влада міста поставлятиме машини ЗСУ поки в цьому є необхідність. Також він попросив усіх небайдужих приєднуватись до цієї ініціативи, щоб разом наближати Перемогу України.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація