Власниця Porsche 964 перетворила свою машину на арт-кар

Власниця Porsche 964 перетворила свою машину на арт-кар

17 травня 2022
0

Арт-кари асоціюються насамперед із автомобілями BMW, оскільки марка взяла створення подібних машин під заводське крило. Але ніщо не заважає всім охочим автомобілістам, незалежно від того, якою маркою машин вони володіють, самотужки перетворювати свої транспортні засоби на арт-кари. Цим шляхом пішла німкеня Ханна Шоневальд, яка задіяла свій спорткар Porsche як полотно для свого художнього проекту. Що вразило навіть німецького автовиробника.

Біле купе Porsche 964 Carrera 2 отримало візерунок, який, за задумом його автора, повинен відображати елегантність форм німецького спорткара.

Малюнок наносився вручну - спочатку на кузові було намічено контури майбутнього зображення, а потім за допомогою пензля Ханна малювала на автомобілі фарбою.

«Поєднання моєї пристрасті до мистецтва та автомобілів здавалося мені цілком природним. Будучи вже втіленою в життя багатьма шановними митцями, багато хто міг би подумати, що тема арт-автомобілів уже вичерпана, але я вважала, що ні, світ може отримати ще один!», - пояснила авторка проекту.

Робота над розфарбуванням Porsche 964 Carrera 2 проходила у кількох локаціях, оскільки паралельно з нанесенням візерунка йшли зйомки відеоролика для офіційного облікового запису Porsche. У ролику Ханна Шоневальд пояснює, як вона дійшла ідеї арт-кара і що означають лінії на кузові спорткара.

Джерело: Porsche

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація