Власник KIA проїхав мільйон кілометрів, помінявши за гарантією 9 двигунів

Власник KIA проїхав мільйон кілометрів, помінявши за гарантією 9 двигунів

26 травня 2022
0

Механік американського дилерського центру KIA поділився на Reddit кумедною історією. Власник KIA Sorento 2012 року випуску відразу після покупки доплатив за розширену гарантію на десять років без обмеження пробігу. Строк гарантійного обслуговування закінчився цього року; за цей час кросовер подолав 608 тисяч миль (без малого мільйон кілометрів), а дилер безкоштовно поміняв дев'ять моторів та чотири трансмісії.

На підтвердження своїх слів механік сфотографував одометр KIA Sorento з 608061 миль. Стверджується, що дилер був змушений 203 рази поміняти масло, двадцять разів промити трансмісію, дев'ять разів замінити двигун і чотири рази - коробку передач у зборі.

Портал CarScoops.com з'ясував, що у 2012 році гарантія на десять років без обмеження пробігу для KIA Sorento коштувала сім тисяч доларів. При цьому лише одна заміна двигуна коштуватиме 4500 доларів, а за найскромнішими підрахунками за десять років господар заощадив близько 33 тисяч доларів.

Хоча KIA Sorento не входить у топ найненадійніших автомобілів, проблеми з двигунами концерну Hyundai на слуху. Півтора роки тому корейський автовиробник був змушений заплатити майже три мільярди доларів на усунення дефектів двигунів Theta II, а на Sorento XM такий агрегат теж ставили.

Джерело: Reddit

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація