Власники електрокарів Polestar 2 не змогли потрапити у свої машини через збій

Власники електрокарів Polestar 2 не змогли потрапити у свої машини через збій

28 жовтня 2022
0

Виробник шведських електрокарів отримав скарги від власників Polestar 2. За даними порталу Jalopnik, автомобілісти стикаються зі збоями системи навігації, а також проблемами із запуском двигуна та відкриттям та закриттям дверей.

Як стало відомо, несправність виявлена ??в антенному модулі, який вбудований у брелок і відповідає за керування та зв'язок із транспортним засобом.

Наразі Національна адміністрація безпечного дорожнього руху (National Highway Traffic Safety Administration) продовжує фіксувати скарги від власників. Якщо питання із блокуванням дверей можна вирішити за допомогою фізичного ключа, який також вбудований у брелок, то перебої роботи навігаційної системи вимагають втручання розробників.

У Polestar зазначили, що власники повинні уважно стежити за оновленнями софту, що виходять, і встановлювати оновлені версії програмного забезпечення на свої автомобілі. Наразі спеціалісти компанії фіксують всі відгуки та працюють над усуненням несправностей.

Представники бренду нагадують, що при некоректній роботі брелка водій може самостійно перезавантажити його або зв'язатися зі службою підтримки.

Нагадаємо, Polestar 2 збудовано на модульній платформі CMA, спільній з с кросовером Volvo XC40, зі стійками McPherson та багатоважільними конструкціями на пружинах. Два електричні двигуни EFAD + ERAD сумарно видають 408 к.с. та 660 Нм, розганяючи електромобіль до «сотні» за 5 секунд. Батареї (78 кВт·год) повинно вистачати на 450-480 км за циклом WLTP.

Джерело: AMPERCAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація