Власники Tesla Cybertruck зможуть забути про подряпини на машинах

Власники Tesla Cybertruck зможуть забути про подряпини на машинах

19 січня 2023
0

Однією з головних візуальних переваг Tesla Cybertruck є його зовнішність - кузовні елементи будуть виконані з нержавіючої сталі. І через те, що в США такий тип кузова використовується в комерційних цілях, компанія Tesla подумала про це заздалегідь. Глава компанії з дизайну Франц фон Хольцхаузен нещодавно торкнувся цієї теми у своєму інтерв'ю.

Насправді Tesla не постачатиме Cybertruck у чистому металевому виконанні. Корпус із нержавіючої сталі матиме якесь покриття, яке підвищить його довговічність, а також дозволить видалити подряпини.

«Ми витратили багато часу на розробку зовнішності із неймовірно твердої нержавіючої сталі. Тому, якщо є подряпина, ми маємо процес, який дозволить самостійно відполірувати, а також видалити подряпину», - заявив фон Хольцхаузен.

Для покриття кузова Cybertruck можна використовувати будь-яку кількість металів, таких як мідь, цинк або нікель, хоча насправді найкращим є родій, який є найрідкіснішим із нерадіоактивних металів і зазвичай використовується в ювелірній промисловості. Він кращий через поєднання зносостійкості та корозійної стійкості, але при цьому він досить рідкісний і дорогий, тому є велика ймовірність, що автовиробник спробує знайти альтернативу.

У тому ж випуску подкасту фон Хольцхаузен підтвердив, що роботу над дизайном Cybertruck в основному завершено і що він практично готовий до виробництва. Тим не менш, він не став підтверджувати, що його буде запущено у виробництво приблизно в середині цього року, про що раніше стверджував глава Tesla Ілон Маск.

Джерело: AMPERCAR.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація