Власник Ferrari розповів про витрати на ремонт суперкара

Власник Ferrari розповів про витрати на ремонт суперкара

23 березня 2023
1

Суперкари не тільки дорогі самі собою - їхній вміст також недешевий. Навіть мінімальний ремонт може розорити. Про це розповів у Facebook власник Ferrari Джеррі Мос із США.

Джеррі Мос вирішив купити Ferrari 10 років тому. Він зберігав авто в гаражі та наїздив на ньому всього 8000 км, проте обслуговування та ремонт суперкара влетіли йому в копійку.

У середньому візит на СТО Ferrari коштував американцю 1500 доларів. Хоча часом ремонт суперкара коштував дорожче. На доказ американець навів фото одного з чеків за обслуговування.

Наприклад, заміна керамічних ступичних підшипників обійшлася в 15 000 доларів, а вказівник повороту, що випав, відремонтували за 4000 доларів. За оновлення деталей інтер'єру Джеррі Мос заплатив 7542 долари, але найбільше його шокував чек на ремонт кнопок, що залипли, в салоні - 10 000 доларів.

Зрештою американцеві набридло платити, і він вирішив продати суперкар Ferrari. Замість нього він придбав новий Chevrolet Corvette C8 Stingray. Американське авто і коштує в рази менше, і виявилося набагато дешевшим в обслуговуванні.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

No Mercy  

За 8000 км пробігу в будь якій машині взагалі нічого не треба було б робити. Дивно.

+1-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація