Власник «Гелендвагена» випадково викупив власний позашляховик на аукціоні

Власник «Гелендвагена» випадково викупив власний позашляховик на аукціоні

20 вересня 2023
0

Власник Mercedes-AMG G63 2015 року випуску випадково викупив свій позашляховик на аукціоні. Він намагався підняти ставку за лот, але ніхто так і не захотів платити більше. Про це розповіли на сайті CarBuzz.

Позашляховик був виставлений на аукціоні Bring a Trailer. Автомобіль пішов з молотка за 86 000 доларів. Пізніше з'ясувалося, що його придбав сам власник авто.

Власник SwitchCars Дуг Табутт поділився, що це він організував продаж Mercedes-AMG G63 з пробігом 41 840 км. Резервна ціна від продавця склала 90 000 доларів.

Спершу торги йшли повільно і перші кілька днів максимальна ставка за лот була значно меншою за резервну ціну. Коли термін продажу лота наближався до завершення, хтось підвищив ставку до 86 000 доларів, яка і стала виграшною.

Виявилося, що остання ставка належала власнику автомобіля, який намагався завищити аукціонну ціну позашляховика. Дуг поговорив із представниками аукціону, щоб прийняти наступну за величиною ставку, але вона належала другу власника авто.

У підсумку невдалому продавцеві довелося заплатити комісію в 300 доларів. Власник позашляховика в минулому вже укладав подібні угоди, але цього разу йому не пощастило. Після таких махінацій чоловік більше не зможе виставляти свої автомобілі на торги на аукціоні Bring a Trailer.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація