Власникам німецьких автомобілів на замітку

Власникам німецьких автомобілів на замітку

01 листопада 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Німеччина вже багато десятків років є найбільшим виробником автомобілів у Європі. Країна часто входить і до ТОП-5 світових лідерів автопрому. Німецькі бренди Audi, BMW, Mercedes, Porsche та Volkswagen завдяки технологічності своїх продуктів популярні на багатьох континентах.

Саме автовиробники Німеччини часто є новаторами і в моторобудуванні. Двигун - це серце автомобіля, тому до його обслуговування слід ставитися з особливою відповідальністю. Особливо якщо це сучасні мотори з інноваційними технологіями.

При обслуговуванні двигуна важливо встановлювати не тільки якісні запчастини, а й користуватися послугами професійного сервісу. «Рідкою» запчастиною, без якої двигуну ніяк не обійтися, є моторна олива. Чим сучасніший і технологічніший двигун машини, тим вищі вимоги і до моторної оливи. Найвищі вимоги пред'являються саме німецькими заводами-виробниками. Наприклад, у концерні Volkswagen це допуск VW 507.00, у BMW та Mercedes-Benz - відповідно BMW Longlife-04 та MB-Approval 229.52. Цим та іншим на сьогодні найвищим допускам задовольняють оливи німецького бренду Liqui Molу лінійки Top Tec - 4200 5W-30 та 4210 0W-30, на які в період з 23.10 до 19.11.2023 року проходить акція. Так, 5-літрову каністру можна придбати зі знижкою 15%.

Моторна олива Liqui Мoly Top Tec 4200 5W-30 створена на основі добірних базових олив з додаванням найновітнішого пакету присадок - що забезпечує найвищий рівень захисту всіх компонентів двигуна від зносу та відкладень. Також зменшуються витрати пального та оливи, збільшується термін служби компонентів систем очищення вихлопу (DPF, SCR, TWC). Ідеально підходить для бензинових та дизельних автомобілів не лише німецьких виробників, а ще до марок Skoda, SEAT, Cupra, заводи яких входять до складу концерну Volkswagen AG.

Особливість оливи Top Tec 4210 0W-30 у її малій в'язкості та задоволенні найвищим вимогам останнього покоління. Вона була спеціально розроблена для автомобілів Volkswagen Group згідно з стратегією концерну VW з моторних олив на 2020/2021. Завдяки малій в'язкості оливи холодний запуск двигуна відбувається ще легше і без втрат, олива набагато швидше проникає в потрібні зазори та необхідні місця. При цьому ще менше сухого тертя між деталями двигуна, що рухаються, ще вище захист від зносу. Забезпечує оптимальне змащування за будь-яких умов експлуатації найтехнологічніших моторів.

Придбати оливи Liqui Моly Top Tec 4200 5W-30 та Top Tec 4210 0W-30 зі знижкою 15% можна в інтернет-магазинах, гіпермаркетах, на СТО та АЗК, а також у авторизованих продавців (з повним переліком точок продажів можна ознайомитися на офіційному сайті) в Україні.

Джерело: Liqui Моly

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація