Власники Tesla Cybertruck скаржаться на серйозні несправності пікапа

Власники Tesla Cybertruck скаржаться на серйозні несправності пікапа

09 березня 2024
1

Пікап Tesla Cybertruck розробляли упродовж п'яти років, однак довести його конструкцію до ідеалу не вийшло. Модель виявилася «сирою» і страждає від різноманітних несправностей. Про це розповідають власники перших Cybertruck, пише сайт Autoevolution.

У соцмережах власники Tesla Cybertruck розповідають про проблеми з автомобілем. Причому, подекуди дефекти доволі серйозні.

Одна з Tesla Cybertruck під час дальньої поїздки почала сигналізувати про вихід із ладу гальм та кермового управління. На «гарячій» лінії Tesla у неділю ніхто не відповідав і довелося викликати евакуатор.

Інший пікап Tesla просто «вмер» під час руху заднім ходом - відімкнулося все, навіть електронний дверний замок. Пробіг електрокара на той час складав усього 116 км.

Також трапляються випадки виходу з ладу керованих задніх колес, зарядного пристрою, систем стабілізації та автоматичного гальмування. Відмикається й центральний дисплей, на який в Tesla Cybertruck виводиться вся основна інформація.

Несправності - не рідкість для нових моделей і в Tesla сподіваються позбутися «дитячих хвороб». У конструкцію пікапа вже вносять зміни - зокрема, уже почали встановлювати новий механізм керованих задніх коліс.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

No Mercy  

Головне що телевізор з дому встановили на торпедо. Все інше, то фігня.

+2-8ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація