Volkswagen анонсував дебют у США кількох новинок

Volkswagen анонсував дебют у США кількох новинок

20 вересня 2024
0

Volkswagen продовжує зміцнювати свою позицію на ринку США, і дилери компанії радіють зростанню продажів, очікуючи на нові моделі, які допоможуть підтримати цей тренд. На зустрічі Volkswagen з дилерами, що відбулася у вересні 2024 року в Орландо, автовиробник представив плани щодо випуску нових і оновлених моделей, що викликало захоплення серед автолюбителів.

Volkswagen ID.Buzz, який надійде до дилерських центрів США до Дня подяки, є однією з найбільш очікуваних моделей. Крім того, повністю оновлений Volkswagen Tiguan 2025 з'явиться у продажу в червні наступного року, і вже зараз очікується його дебют на автосалоні в Лос-Анджелесі в листопаді. Tiguan залишається одним із найпопулярніших бестселерів компанії, а нова версія обіцяє бути ще привабливішою для покупців.

Хоча продажі в першій половині року були вражаючими, Volkswagen очікує менших темпів зростання у третьому кварталі через тимчасове припинення продажів електрокросовера ID.4. Проте загальний прогноз на 2024 рік залишається оптимістичним, і компанія очікує зростання продажів не менше ніж на 20%. За словами Ендрю Савваса, глави продажів VW у США, очікуються позитивні результати до кінця року.

Такі моделі, як оновлені Jetta і Taos, також будуть доступні до кінця року. Дилери високо оцінюють обидві моделі, особливо компактний кросовер Taos, який, за їх словами, отримав більше змін, ніж очікувалося.

На зустрічі також представили електроседан ID.7, запуск якого на ринок США був відкладений. Хоча точні дати його виходу ще не оголошено, інтерес до моделі залишається високим. Крім того, дилери отримали можливість побачити версію ID.Buzz з додатковими аксесуарами, яка, хоч і викликає зацікавленість, має високу стартову ціну - від 61 545 доларів. Деякі дилери сумніваються, чи будуть покупці готові платити до 70 000 доларів за топові комплектації.

Джерело: SPEEDME
Фото: Volkswagen

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація