Volkswagen Atlas 2026 показали на незалежних рендерах

Volkswagen Atlas 2026 показали на незалежних рендерах

14 липня 2024
0

Середньорозмірний кросовер Volkswagen Atlas готується змінити покоління. Новинку, яку в компанії позиціонують як конкурента Honda Pilot, Hyundai Palisade, Ford Explorer, Mazda CX-90, представлять у 2025 році.

Видання Carscoops показало власне бачення кросовера, попередньо знявши цифровим способом маскування з його шпигунських фото, а також розкрило його характеристики. Судячи з отриманих рендерних знімків, новий Atlas отримав більш обтічний кузов з плавними лініями, перероблений бампер з широким повітрозабірником, нові світлодіодні фари з іншою графікою, які візуально об'єднані з решіткою радіатора. Дверні ручки висувні, дах - панорамний.

На кормі можна відзначити спрощені двері з більшим склом, новий бампер і ліхтарі, які виконані у формі єдиного блоку. Ці оновлення надають кросоверу сучасного та вишуканого вигляду. Знімків салону поки що немає. Відомо, що він буде аналогічний VW Tiguan. Тобто в оснащення увійде нова цифрова панель приладів, мультимедійна система з 15-дюймовим екраном і підтримкою бездротових Apple CarPlay, Android Auto та інтеграцією з ChatGPT.

Друге покоління Volkswagen Atlas буде засноване на платформі MQB Evo. Базовим стане 2,0-літровий чотирициліндровий турбодвигун потужністю 269 к.с., який працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Також запропонують гібридні версії моделі.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація