Volkswagen готується до початку продажу нового VW ID.3

Volkswagen готується до початку продажу нового VW ID.3

25 січня 2023
0

Компанія Volkswagen планує незабаром випустити на ринок оновлений електричний хетчбек VW ID.3. Фотошпигуни вперше його помітили під час тестів на дорогах загального користування та показали його фотографії в Мережі.

У 2020 році почався продаж хетчбека VW ID.3, який став першою моделлю в новому електричному сімействі ID компанії Volkswagen. Зараз у цьому сімействі налічується вже шість моделей, якщо враховувати седан ID.7, який незабаром з'явиться у продажу.

Оновлений ID.3 тестують без камуфляжу. Судячи з шпигунських фотографій, цей хетчбек зовні зазнав мінімальних змін. ID.3 отримав новий бампер, завдяки чому цей електромобіль тепер виглядає традиційніше, так, як автомобілі Volkswagen з двигунами внутрішнього згоряння. У нас склалося враження, що тепер у нього краща аеродинаміка, ніж раніше.

Деякі ЗМІ стверджують, що на фото перед нами Volkswagen ID.3 другого покоління. Зрозуміло, що це не так. Перед нами оновлена версія. Так, дизайн у неї зміниться, але не кардинально.

Що ж до салону, то в ньому теж відбудуться певні зміни. Volkswagen раніше повідомив, що новий ID.3 матиме 12,0-дюймовий сенсорний дисплей, а не 10-дюмовий, як у моделі поточного року випуску. Крім того, на центральній консолі буде два підсклянники. Загалом салон стане якіснішим. Буде оновлено програмне забезпечення. Можливо, з'явиться нове обладнання та побільшає сучасних технологій.

В електричній силовій установці, мабуть, жодних змін не відбудеться. Покупцям запропонують такі ж версії, як і у моделі поточного року випуску. Наразі є кілька версій, залежно від запасу ходу (330 км, 430 км та 550 км). Топова версія до 100 км/год розганяється за 7,3 секунд. Дуже непоганий показник для невеликого електромобіля.

Попит на VW ID.3 у Європі високий. Тому покупці, які зроблять замовлення на оновлений VW ID.3, отримають його лише десь наприкінці 2023 року. Зробити попереднє замовлення можна буде вже найближчим часом. Такий електромобіль у базовій комплектації коштуватиме від 43 995 євро (всього буде три комплектації).

Джерело: Today.ua
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація