Volkswagen ID.3 GTX знову показали на фото

Volkswagen ID.3 GTX знову показали на фото

28 грудня 2023
0

Новий Volkswagen ID.3 GTX знову показали на фото у мережі. Машина отримала потужні мотори та новий дизайн, щоб відрізнятись від стандартної моделі.

Сайту Carscoops стало відомо про те, що новинка може отримати інше ім'я. Спортивні хетчбеки Volkswagen відомі у всьому світі під лейблом GTI. Однак на найпотужніших електрокарах компанія використовує шильдик GTX, від якого вирішили відмовитися. Це означає, що в результаті новий ID.3 може отримати назву GTI.

Вже помітні відмінності дизайну моделі, порівняно зі стандартною машиною. Замінили передній та задній бампери, накладки на пороги під дверима. Ці елементи отримали складнішу пластику.

Видно нові колісні диски великого розміру. В інтер'єрі також очікуються зміни. З'являться спортивні крісла та нове оздоблення. Напевно, виробник встановить оновлену версію інформаційно-розважальної системи.

Окрім того, очікуються зміни на програмному рівні. Спортивний електрокар Volkswagen ID.3 GTI отримає спеціальний режим водіння для дрифту.

Силова установка, що складається з двох моторів та забезпечує повний привід, може отримати потужність у діапазоні 300-350 к.с. Це дозволить машині розганятися до 100 км/год приблизно за 5 секунд. Дебют очікується навесні 2024 року.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація