Volkswagen ID.7 отримав спеціальну версію MAS

Volkswagen ID.7 отримав спеціальну версію MAS

06 березня 2024
0

Компанія Volkswagen почала продавати в Європі новий Volkswagen ID.7 у спеціальній версії MAS. У такого електричного седана є великий набір обладнання, а запас ходу становить 616 км.

Volkswagen ID.7 - це новітній електромобіль компанії Volkswagen, флагманська електрична модель. Його серійне виробництво розпочалося у 2023 році. Довжина ID.7 складає 4961 мм, ширина - 1862 мм, висота - 1538 мм, а колісна база - 2966 мм. Він має два варіанти батареї. Версія ID.7 Pro із запасом ходу 616 км оснащується батареєю на 77 кВтг. Версія ID.7 Pro S із запасом ходу 700 км оснащується батареєю на 80 кВтг.

У продажу Volkswagen ID.7 з'явився кілька місяців тому. Покупцям досі пропонували цей електричний седан у комплектації Pro. Тепер він має спеціальну версію MAS. Вона відрізняється великим набором обладнання. Запас ходу в неї такий самий - 616 км. Потужність електромотора - 286 к.с.

Спецверсія MAS отримала кілька подушок безпеки, світлодіодні фари, світлодіодні денні ходові вогні, світлодіодні задні ліхтарі, зовнішні дзеркала заднього виду з електричним регулюванням та підігрівом, датчик дощу, цифрову панель приладів, інформаційно-розважальну систему з 15-дюймовим сенсорним екраном та з підтримкою Auto та Apple CarPlay, USB, цифрове радіо, камеру кругового огляду, підігрів передніх сидінь з електрорегулюваннями та функцією масажу, передні та задні датчики паркування, електричні склопідйомники, багатофункціональне рульове колесо з підігрівом та регулюванням по висоті й глибині, автоматичний клімат-контроль.

Крім того, ця спеціальна версія має адаптивний круїз-контроль і обмежувач швидкості, систему попередження про виїзд зі смуги руху.

Спеціальна версія Volkswagen ID.7 MAS коштує 61 800 євро. MAS не є унікальною версією. У модельній лінійці компанії Volkswagen кілька автомобілів мають таку спеціальну версію.

Джерело: Today.ua
Фото: Motor.es

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація