Volkswagen ID.Buzz отримав надзвичайно високий цінник у США

Volkswagen ID.Buzz отримав надзвичайно високий цінник у США

22 серпня 2024
0

Електричний VW ID.Buzz дебютував у США з початковою вартістю від 59 995 доларів й доступний у трьох виконаннях у варіантах із заднім та повним приводом. Максимальний можливий запас ходу фургона - до 377 км.

Перші поставки моделі очікуються в кінці 2024 року. Як і очікувалось після офіційного дебюту моделі в липні 2023 року, ID.Buzz доступний в трьох комплектаціях.

Початкова ціна базового рівня оснащення Pro S становить 59 995 доларів, середньої комплектації Pro S Plus - $63 495 й 67 995 доларів за повнопривідний варіант, тоді як флагманська версія 1st Edition з повним приводом коштує $69 995. Це означає, що ID.Buzz є найдорожчим автомобілем бренду Volkswagen в США.

Потужність одномоторних варіантів становить 286 к.с., тоді як повнопривідний варіант 4Motion AWD видає 340 кінських сил. Усі версії оснащені батареєю ємністю 91 кВт.год. Максимальний запас ходу одномоторної версії за даними Volkswagen становить 377 кілометрів, тоді як повнопривідні версії можуть подолати 372 км.

Базова версія має широкий список оснащення, до якого входять 20-дюймові легкосплавні диски, світлодіодні ліхтарі з анімованими ефектами, 12,9-дюймовий екран інформаційно-розважальної системи, 5,2-дюймова цифрова панель приладів.

Окрім цього, ID.Buzz має тризонний клімат-контроль, електропідігрів і вентиляція передніх сидінь з функцією масажу, аудіосистема з 9 динаміками та набором технологій безпеки під банером IQ.DRIVE ADAS. Фургон доступний з трьома варіантами обробки салону під назвою Copper, Moonlight та Dune.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація