Volkswagen інвестує 2,6 млрд доларів у китайський інноваційний центр

Volkswagen інвестує 2,6 млрд доларів у китайський інноваційний центр

15 квітня 2024
0

Volkswagen Group оголосила про інвестиції в розмірі 2,68 мільярда доларів у свій китайський центр виробництва та інновацій у Хефеї, підтверджуючи розробку двох моделей у співпраці з китайським виробником електромобілів Xpeng.

Німецький автовиробник створив спільне підприємство з JAC, щоб прискорити свої плани електрифікації в Китаї в 2017 році. Його нинішня фабрика в Хефеї в провінції Аньхой служить центром виробництва, розробки та закупівель і незабаром буде перетворена в стратегічний інноваційний центр для місцевого ринку. VW Group планує вивести на китайський ринок понад 30 електричних моделей до 2030 року.

Нова стратегія «В Китаї, для Китаю» допоможе їм прийняти вищий рівень локалізації та запровадити «найсучасніші місцеві технології у свої моделі на китайській швидкості». Час розробки місцевих моделей буде скорочено більш ніж на 30%, а продукти будуть створюватись з урахуванням конкретних вимог китайських клієнтів.

«Сьогодні близько 50 мільйонів клієнтів у Китаї користуються продуктами групи. Основою нашого успіху є співпраця з сильними партнерами по спільному підприємству, SAIC і FAW. Зараз ми разом прискорюємо перехід до розумної електромобільності», - сказав Ральф Брандштеттер, член правління Volkswagen у Китаї.

Відомо, що перший продукт німецького бренду у партнерстві з Xpeng з'явиться в 2026 році. Це буде електричний кросовер середнього розміру на базі Xpeng G9 з 800-вольтовою архітектурою.

Джерело: Autogeek
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація